Szekeres Viktor

Új misztikus tévésorozat fog sokkolni minket

Az AXN-nek eddig bejöttek a spanyol sorozatok, így nem csoda, hogy idén egy újat is elindítanak. Az Internátus és a Bárka után érkezik a Telihold című széria, melyben vérfarkasok is előfordulhatnak.

A Bárkát és az Internátust jegyző spanyol produkciós cég, a Globomedia stúdiójából érkezik az AXN-re a legújabb misztikus sorozat, a Telihold. A történet szerint egy bírónő és családja egy vidéki kisvárosba költözik, ahol a nő férje, a polgárőrség kapitánya már az első este nyomtalanul eltűnik. Hősünk hirtelen rémületes események sodrában találja magát. A városka babonás lakói mélyen hisznek a környék évezredes sötét, vérfarkasokról és rituális halálesetekről szóló legendáiban, és meg vannak győződve róla, hogy a kapitány eltűnése is az egyik helyi legendával függ össze.

A Telihold főszerepében a fent említett hajós sorozatból ismert Belén Ruedát láthatják viszont a nézők. A premierre április hatodikán, szombaton fog sor kerülni, 19:15-kor, s a további epizódok heti rendszerességgel kerülnek majd képernyőre. A Telihold első szezonja 12 epizódból áll, de Spanyolországban már a második évad sugárzása is elkezdődött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!