Szekeres Viktor

Időutazós scifi lehet Christopher Nolan új filmje

A hírek szerint egy időutazós scifi lenne Christopher Nolan legújabb filmje, melynek története egy elméleti fizikus féreglyuk-elméletén alapulna. A szkriptet Jonathan Nolan írta.

A The Hollywood Reporter tudni véli, hogy mit fog rendezni legközelebb Christopher Nolan, A sötét lovag-trilógia, az Eredet, A tökéletes trükk, illetve a Memento rendezője. TA lapnak ugyanis több forrás is megerősítette, hogy a rendező kinézte magának az Intersteller című scifi forgatókönyvét - ráadásul a munkálatokban nem csak rendezőként, hanem producerként is részt venne.

Az egy ideje már piacon lévő és megvalósításra váró szkriptről egyelőre nem lehet sok részletet tudni, mindössze annyi derült ki róla, hogy a történetben kulcsszerephez jut az időutazás, valamint alternatív dimenziók is akadnak benne, hősei pedig kutatók, akik féreglyukakon át próbálnak közlekedni. Maga a szkript egyébként egy elmélet fizikus, Kip Thorne egyik elméletén alapszik - az elméletről itt írtunk bővebben. A forgatókönyv szerzője természetesen nem más, mint Jonathan Nolan, a rendező testvére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #2
    Az egyik legizgalmasabbnak ígérkező projekt. Az Interstellar már nagyon régóta megvalósításra vár. Örülök, hogy Nolan csinálja meg, ha már Spielberg nem tudta vállalni.
  • AZUL #1
    érdekesen hangzik. Nolan-től ez jöhet.... :)