Szekeres Viktor

Itt van Guillermo del Toro óriásrobotos scifijének első előzetese

Nyáron érkezik a mozikba a Tűzgyűrű, vagyis a Pacific Rim, melyet a Hellboy-filmeket is készítő Guillermo del Toro rendezett, s melynek megérkezett az első, igen látványos előzetese is.

Amerikában a tervek szerint július 12-én fogják bemutatni Guillermo del Toro új filmjét, a Pacific Rimet. Azt sajnos még nem tudni, hogy a hazai premiert mikorra kell várnunk, hiszen egyelőre nincs hivatalos időpontja, viszont a film magyar címét már ismerhetjük, az Tűzgyűrű lesz. Erről nemsokára mindenki meggyőződhet saját szemével is, ugyanis pár órája felkerült a netre az óriásrobotos film első előzetese, melynek várhatóan idővel megszületik a magyar verziója is.


Bár még az sem biztos, hogy a Tűzgyűrűnek szüksége van magyar nyelvű előzetesre, hiszen valószínűleg mindenkinek elég lesz a látvány is, nem véletlen, hogy a leglátványosabb felvételekből lett összeállítva a trailer. A nagy kérdés, hogy Amerikának mennyire lesz ínyére a robotos-szörnyes film, mert az nem kérdés, hogy Ázsiában hatalmas sikerre számíthat a Tűzgyűrű. És nem csak azért, mert Ázsiában játszódik és az egyik főszereplője is ázsiai.

Annyit még érdemes megjegyezni a filmről, melyet A titánok harcának forgatókönyvírója írt, hogy 3D-sre fogják konvertálni. Bár del Toro azt mondta, hogy erre nincs szükség, idővel megtört a stúdió akarata előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #18
    Úgy látom, azóta tényleg megerősítették, hogy Ellen McLain adja a computer hangját. Ami fura. Nem értem, hisz azért az opera-énekesnő már bizonyította, hogy megállja a helyét a szinkronstúdióban, nem csak gépi hangok terén. De valamiért del Torónak kifejezetten GLaDOS kellett. Nem értem ezt a cameót.
  • Ender Wiggin #17
    gipsy danger a robot neve, nem véletlen, hogy ezt mondja...
  • AXX #16
    Nemesfím,tezsvírem.
  • Garou #15
    Lehet, hogy igazatok van, elvégre a robotok fémből vannak, ahogy nézem már este is van, a környék sem biztonságos...
  • pjke #14
    Ne mááár én is épp ezt akartam írni 0:48-0:49-nél azt mondja "gipsy danger"?!
  • immovable #13
    LOL film.
  • Narxis #12
    Sztem ez zsírság.
  • NEXUS6 #11
    Az új tomkursz scifi film trélere viszont tök jó.
    Ja, ez meg egy gyikság.
  • Ender Wiggin #10
    nem glados, szerintem ellen mclain nincs a stáblistán. csak effektlopás.
  • sandor8206 #9
    sztem hurka