Szekeres Viktor

Megjött két jövő nyári scifi, a Tűzgyűrű és a Föld után szinkronos előzetese

Már magyarul beszélő előzetese is van Guillermo del Toro és M. Night Shyamalan 2013-as scifijeinek, a Tűzgyűrűnek és A Föld utánnak. Vajon melyik fog itthon nagyobb sikert aratni?

A napokban láthattuk már eredetiben a Tűzgyűrű (Pacific Rim) és A föld után (After Earth) című jövő nyári scifik előzeteseit, most pedig megnézhetjük ezeket a trailereket abban a formában, ahogy a hazai mozikban láthatóak lesznek, vagyis szinkronosan. Természetesen mind a fordítás, mind a szinkronhangok előzetesnek mondhatóak, a végleges magyar változat szinte biztos, hogy különbözni fog a most láthatótól, hallhatótól. Ettől függetlenül érdekes így is látni a képsorokat.


Amerikában A Föld után június hetedikén, míg a Tűzgyűrű július 12-én kerül bemutatásra - sajnos utóbbi hazai premierjéről még nem tudunk végleges információt, a Will Smith főszereplésével készült scifi azonban jelen állás szerint június hatodikától már látható lesz a hazai mulitplexekben. Ez a film, vagyis A Föld után egyébként szinte biztos, hogy szinkronnal is fog bemutatásra kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)