Szekeres Viktor

Jó kis plakátokat kapott Guillermo del Toro Tűzgyűrű című scifije

A nyári, Comic Conos plakát után újabb két poszter érkezett a Guillermo del Toro-féle Pacific Rimhez, mely a magyar keresztségben a Tűzgyűrű címet kapta a forgalmazótól.

Úgy tűnik, hogy Guillermo del Toro Tűzgyűrű című filmjének előzetese elég hatásosnak bizonyult, ugyanis a Twitteren még két nap elteltével is a legtárgyaltabb témák közé tartozik. Az előzetessel egy időben plakát is érkezett a filmhez, mely ugyancsak igen hatásosan mutatja be a két, illetve három főszereplőt, Charlie Hunnamet és Rinko Kikuchit, no meg azt a leselejtezett harci gépezetet, mellyel megmentik elvileg a világot. (Tegnap egyébként, mint látható egy újabb plakát is érkezett a filmhez.)


A két legfőbb szereplő mellett még Idris Elba, Charlie Day, Ron Perlman, Robert Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Brad William Henke és Diego Klattenhoff fog fontosabb szerephez jutni az Amerikában július 12-én bemutatásra kerülő filmben, melyet a magasabb bevétel érdekében a stúdió, megtörve a rendező ellenállását, 3D-sre konvertáltatott.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)