Szekeres Viktor

Eredeti, 2100-ban játszódó scifi érkezik a mozikba

Jövőre igazi aranyév vár a scifi műfajának rajongóira, de úgy tűnik, hogy 2014-ben sem fogunk szűkölködni tudományos-fantasztikus, jövőben játszódó történetekben.

A Relativity Media a hétvégén bejelentette, hogy szerződést kötött Roman Waugh-val, hogy vegye át a Tipping Point című scifi-thriller rendezését, s írja át, illetve frissítse fel Todd Stein eredeti történeten alapuló forgatókönyvét. Waugh korábban az Ányékra vetődve és Az elítélt című filmeket rendezte, jövőre pedig a Snitch-et mutatják be tőle Dwayne Johnsonnal.

A leírás szerint a Tipping Point 2100 könyékén fog játszódni, egy olyan világban, ahol a Föld lakossága már meghaladta a 10 milliárdot is. Ekkor már szigorú törvények vannak, melyek szabályozzák a gyerekvállalást: ha valaki engedély nélkül gyereket vállal, akkor kérdezés nélkül kivégzik. A történet akkor kezdődik, amikor egy könyörtelen járőr két szökevény nyomába szegődik. Balszerencséjére azonban kiderül, hogy az egyik menekülő évekkel eltűnt szerelme, a másik pedig a 12 éves fia, akinek létezéséről eddig nem is tudott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #2
    Ilyen még tényleg nem volt.
    Kicsit sem hasonlít a Fortress részekre.

    Hol marad az egyediség? Semmi eredeti ötlet mostanában.
  • Wittgen #1
    Hú, ez aztán eredeti. 10 milliárd ember közül pont az a szökevény, aki a csaja volt régebben a főhősnek, ehh, micsoda véletlen. Ilyet még nem láttunk. Ebben a sztoriban mi az eredeti? Max az, hogy 1 sokat látott sztori (pl legutóbb a Buttler-Aniston féle vígjátékszerűség) 2100-ban játszódik...