Szekeres Viktor

Elhalasztották Kiefer Sutherland új sorozatát

Kiefer Sutherland új sorozatának, a Touch-nak a folytatásra nem október végén kerülhet képernyőre, hanem csak valamikor 2013. első hónapjában. A magyar premierről még nincs hír.

Az amerikai Fox csatorna eredeti tervei alapján október 26-án kezdte volna el sugározni a Touch című sorozat második szezonját, melynek főszereplője Kiefer Sutherland. Azonban a rajongóknak még tovább kell várniuk kedvencük idénynyitójára, hiszen a napokban kiderült, hogy a második évad első része csak valamikor januárban kerülhet képernyőre. A Fox ugyanis úgy döntött, hogy inkább Gordon Ramsay egyik valóságshow-ját fogják adni helyette.

Az egy apáról és autista gyerekéről szóló sorozat tavasszal mutatkozott be Amerikában, remek nézettséget szállítva. Azonban a nézők mondhatni rekordidő alatt kiábrándultak a sorozatból és nagy meglepetés volt, hogy a Fox megadta a készítőknek a második esélyt. Az, hogy az annak idején a Hősöket is író Tim Kring és csapata miképp fog megbirkózni az új szezon által támasztott kihívásokkal, csak 2013-ban fog kiderülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #2
    Háth ha azt a f*szságot fogják művelni, amit a Hősöknél, akkor sehogy :D
  • hunwhite #1
    24 ? :O