Szekeres Viktor

Vége a füvezésnek

Amerikában véget vetnek a füvezésnek, a nézők elbúcsúzhatnak a drogárusnak szegődött háztartásbeli anyukától, Nancy-től, hiszen a nyolcadik szezon után befejeződik a Nancy ül a fűben.

Amerikában nyolc évad véget ér a Nancy ül a fűben, más címen Spangli című sorozat, ami lehet, hogy egyeseknek inkább csak Weedsként ismerős. A 2005. nyarán indult széria megszüntetését már nyáron bejelentették, azonban ma kerül adásban Amerikában a záró két epizód a Showtime csatornán. A befejezés oka nem a nézettség, hiszen a 600-700 ezres táborral bíró Weeds még mindig a Showtime egyik legnézettebb sorozata, valószínűleg vagy kreatív oka vannak, vagy pedig a költségvetést nem tudja már biztosítani a csatorna, hiszen a készítőkkel és a főbb szereplőkkel is új szerződés kellett volna kötni az esetleges 9. szezonra.


A készítőket és a főbb szereplőket azonban nem kell sokáig nélkülözni, hiszen Mary Louise-Parker nemsokára fel fog bukkanni a RED című mozifilm második részében, míg Justin Kirk az NBC egyik új komédiájának, az Animal Practice-nek lesz a főszereplője. A Nancy ül a fűben kitalálójának, Jenji Kohannek pedig nemsokára a NetFlixen indul el új sorozata, melynek címe Orange Is The New Black lesz. Ennek főszereplői Taylor Schilling és Jason Biggs lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #3
    Annyira adta magát. Minden (eddig leadott) részben arról ugat Nancy, hogy a fű rossz, ezt nem csinálja, Ő megjavul. Nagyon szar befejezése lesz így.
  • Merces #2
    ..nemkommenteléssel lehet véleményezni a ckket...
  • Svlad Cjelli #1
    Istenem, ezt a cimet! Gratulalok!