Szekeres Viktor

Új sorozatot kapott a Lost és a Gyűrűk ura sztárja

Dominic Monaghan, a Lost - Eltűntek egyik főszereplője új sorozatban szerepül, mely sokak szerencséjére webes sorozat, így az amerikai premiert követően már itthon is nézhetjük magyar felirattal.

Az AXN Playerben szeptember 9-én debütált a Lost - Eltűntekben szereplő Dominic Monaghan új sorozata, a Hiénák (The Millionaire Tour). A történet különleges mini epizódokban tekinthető majd meg az AXN Player webes csatornáján, exkluzív online műsorként, elsőként Magyarországon. A trükkös történet alapja a 'millionaire tour', egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció, melynek során a bűnözők dúsgazdag személyeket szabadítanak meg a túlzott jólét nyomasztó terheitől egy izgalmas utazás keretében. A vasárnapi premier után hétfőnként érhetők el a legújabb részek.


Monaghan karaktere a Hiénákban afféle szerethető rosszfiút alakít, aki fényes nappal egy mit sem sejtő üzletembert rabol el társaival, hogy - lehetőleg feltűnés nélkül - csökkentsék annak bankszámláját. Az átlagosnak indult napon a szerencsétlenül járt járókelőt ATM-ek során viszik végig, hogy ne legyen feltűnő a pénzveszteség - de lehet, hogy a gazfickók ezúttal nem a megfelelő embert szemelték ki áldozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!