Ötvös Tibor

Az első képek az új Prince of Persia játékból

Az E3 közeledtével egyre-másra érkeznek a friss bejelentések, évek óta pletykált programok hivatalos előzetesei és hasonló nyalánkságok.

Star Wars 1313, Castlevania: Lords of Shadow 2, Guardians of Middle-Earth, LEGO The Lord of the Rings - és ez csak a mai nap termése. Pár perce pedig megjelentek az első képek - a hírek szerint - az új Prince of Persia játékból, melyeket lent lehet megtekinteni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

Az értesülések szerint a fenti képek az E3-on bemutatásra kerülő trailerből származnak. Úgy tűnik, hogy egy újabb hőst kapunk a franchise-on belül, mivel a képen látható alak kopasz és a legkevésbé sem hasonlít a korábbi Hercegre. Ez azonban egyben azt is jelenti, hogy nem a 2008-as mellékág kapja meg a folytatását, hanem egy új szériát indítanak a készítők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    A 2008-as hulladák volt a legszerethetőbb epizód. Egyedi grafika, nem kellett milliószámra ölni és ott volt Elika. A legutóbbi meg tele lehetetlen kameraszögekkel, rossz irányítással, és mindennek a tetejébe még a hülye check point is, amivel akár 10 perces részeket is újrajátszhat az ember többször is...De nehéz lenne a mentési opció...
  • Fbn Lx #4
    azt a 2008as hulladékot bűn lenne újraindítani, de ez viszont komolynak látszik
    csak miért pont egy skinhead
  • Picar77 #3
    yeeeeeeeeeej végre
  • Szefmester #2
    juppííí.... új trilógia.. és ezúttal a herceg megint herceg lesz, és megint ott lesz a gazvezír a változatosság kedvéért ugye? :D
  • IMYke2.0.0.0 #1
    "nem a 2008-as mellékág kapja meg a folytatását, hanem egy új szériát indítanak a készítők."

    Na, most már tényleg elmehetnek a francba...
    Akkor ez lesz a 3. reboot.