Ötvös Tibor

Prince of Persia: The Forgotten Sands képek

A Prince of Persia: The Forgotten Sands egy kisebb - és sokak szemében sikertelenebb - kicsapongás után visszatér a kitaposott ösvényre és visszahozza mindenki kedvenc Hercegét is.

A mai napon az egyik angol magazin internetes oldalán újabb képek jelentek meg az újraindulástól számított ötödik Prince of Persia részből, mely a The Sands of Time és Warrior Within közötti időszakban játszódik. A főszereplő Herceg ezúttal testvére segítségére siet Azad városába, mely megérkezésünkkor már ostrom alatt áll.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők korábban már említették, hogy az idő manipulálása mellett ezúttal a környezetünket is befolyásolhatjuk majd és ma végre kiderült, ez alatt pontosan mit is értettek. Amint a negyedik képen is látszik, hősünk képes lesz vízeséseken felmászni vagy a vízköpők által kilövellt vízsugarakon megkapaszkodni.

Mindehhez természetesen az Idő Homokjára is szükség lesz, ugyanis ezen mutatványok végrehajtásához szükség lesz az idő megállítására/lelassítására is. Természetesen más lehetőségeink is lesznek, hiszen a készítők szerint mind a négy elemet tudjuk majd kontrollálni, ám jelen pillanatban "csak" ennyit árultak el.

A Prince of Persia: The Forgotten Sands május 18-án jelenik meg az első rész feltuningolt változatával egy csomagban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kreep #11
    Húú nagyon várós a gém!

    Mikor 2008-ban kijött az előző borzalmas és nevetséges POP, titkon reménykedtem visszatérnek az eredeti sorozathoz...és íme!
    Személyes kedvencem természetesen nekem is a WW, és ha hasonlítani fog rá az új, én elégedett leszek! Szép volt hubisoft!
  • Fbn Lx #10
    neked nem az a kedvenc Popád? :D
  • skiryo #9
    ez egy elég debil hozzászólás volt.
  • koschwarz #8
    nekem tetszett a mesés sot, de a herceg sorsából szerintem következtek a komorabb, brutálisabb részek. nekem speciel a ww a kedvenc részem, pedig talán nem vagyok egy kis hülye így 30-on túl :)
  • Zaraki Kenpachi #7
    Tomcsa:
    Azért lehülyézni valamit mert olyan gammel játszik ami neked nem tetszik, elég nagy bunkósságra vall.

    Mellesleg a herceg WW és TTT-ben már nem olyan gyermekded lélek mint a SoT-ban.
  • tomcsa4 #6
    Kedvenc PoP-ám a 2008-as. Cell shaded graf nagyon tetszik, a herceg nagyon jól meg van rajzolva, jók a mozgások, ráadásul szépen össze van rakva. A harc is hangulatos. Sands of Time is jó, viszont a két folytatása (TTT és WW) nem is PoP. Ezek a lefejezések, meg brutalitások. Látszik, hogy a kis hülyéknek lettek csinálva.

    PoP-nak mesésnek kell lennie.
  • Moyko #5
    Na még egy bőr...
  • lucifer9393 #4
    gondolom majd úgy oldják meg h. kap/talál egy amulettet,amivel manipulálhatja a 4 elemet és amit a játék végén szépen elveszít, eltörik, megsemmisül... xD Az utolsó kép eszméletlen hangulatos, és a classicnak külön örülök. Csak lennénk már május 18-án! Ugye világszerte akkor jelenik meg?
  • blessyou #3
    bár valami baj vana folytonossággal, hogy ha a PoP:WW előtt ilyen táp dolgokat tudott, későbbi részekben miért nem használta. De azért várom :D
  • koschwarz #2
    én imádom a pop sorozatot, de az előző olyan szinten nem tetszett már eleve a cell shaded grafika miatt, meg hogy az a herceg az nem a korábbi herceg volt, hogy gyakorlatilag nem is tekintem pop-nak.