Ötvös Tibor

Becsapja a Ubisoft a Prince of Persia-rajongókat?

A Ubisoft ismét kicsapta a biztosítékot pár rajongónál, mikor elég érdekes módon megváltoztatta a The Sands of Time eredeti borítóját.

A lenti képen látható, hogy a PS2-es, Greatest Hits kiadáson nem a korábban látott falon futó Herceg, hanem a The Forgotten Sands főszereplője látható. Persze elméletileg a két karakter ugyanaz a személy, de azért a változás jól látható. A dolog "csak" azért zavaró, mert a legtöbb vásárló a borító alapján rendelte elő a játékot és úgy gondolták, hogy az új rész jelent meg PS2-re, mely természetesen nem igaz.



Ezt a dühös vásárlók számon is kérték a kiadón, aki azzal védekezik, hogy "a borítón olvashatóan szerepel a The Sands of Time felirat", mellyel egyértelműen jelezték, hogy mely részről van szó. Ráadásul a Greatest Hits szöveg is - a kiadó szerint - elárulja, hogy nem az új epizódot tartalmazza a doboz. Mindenesetre az ügy kiderülte után számos vásárló visszamondta a megrendelését, és ezt a legtöbb oldalon el is fogadták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • n0k0m #11
    Kezdjuk ott, hogy a jatek teen (13+) besorolasu, tehat gyermekek es fiatalkoruak megtevesztese. Ezentul szerintem atmegy azon a hataron, ami fogyasztovedelmileg engedelyezett (bar ezt ugye nem lehet fekete/feher-en eldonteni). Ugy ahogy reklammal foglalkozok es en nem mernem ezt megcsinalni.

    Ubisoft-ot buntetnem, es/vagy matricaztatnam az osszes eddig legyartott dobozt.
  • nar ancs #10
    jh, loverman meghalhatna már....
  • WilliamMcKinley #9
    Basszus aki hülye mérnem hal már meg?!
  • MasterChief #8
    Ez tényleg egy aljas húzás volt, de szerintem aki ezt beszopja az meg is érdemli.
  • Reg5 #7
    És ő azt mondta, hogy a 3. után játszódik? Igaza van, a SoT-ban nagyon nem így néz ki a herceg, attól függetlenül, hogy ugyanaz.
  • opeca #6
    Mármint mibe jobb? Hülyeségben? Abban biztos.
  • opeca #5
    Most erre mit lehet mondani? Ubisoft...

    Persze biztos gigászi pénzt kért vona a borítótervező, ha egy copy paste-el esetleg az greatest hitsen a sands of time borítója lenne rajta:))

    Jaj ez az Ubi, ejj, eddig 5 évet adtam neki, de ha tovább folytatják 4 lesz belőle:DDD
  • Loverman #4
    LOL igen, az Ubisoft a hibás nem a végtelen emberi hülyeség :D Nem azért de az Ubisoft még mindig sokkal jobb mint az EA vagy az Activison.

    Cat 02: és te miről beszélsz? Mindkettőben Prince Dastan szerepel, akkor mi a bajod? Ráadásul az új rész az első és a második között játszódik, nem a harmadik után.
  • Cat 02 #3
    Úristen, ennek köze nincs ahhoz a herceghez, max a következőbelihez. Ez dárkos, Sands of Time meg nem volt az.
  • bippo #2
    Tipikus vásárlócsalogató húzás, (kb.mint egy bulváros hírcím)(ettől mondjuk nem szép dolog)
    De aki úgy vesz játékot, hogy nem nézi meg, mit vesz, az bizony vessen magára, hogy ilyen hülye. Aki meg akarta, visszamondhatta a rendelést.