Szekeres Viktor

Az első videó Stallone és Schwarzenegger legújabb közös filmjéből

Nemcsak a The Expendables-filmekben szerepel együtt Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger, hanem a The Tomb című új akciómoziban is, melyről már egy rövid videót is bemutattak.

A 80-as években még minden bizonnyal hatalmas érdeklődés kísért volna egy olyan filmet, melyben együtt játszik Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger, ma azonban már senki nem számít arra, hogy a 2013. elején bemutatni tervezett The Tomb hatalmas bevételt érhet el. Még akkor sem, ha a két akciósztár előző, kvázi közös filmje (Schwarzenegger abban csak egy röpke jelenet erejéig tűnt fel), a The Expendables nagy siker aratott, s valószínűleg a folytatás is jól fog termelni.


Az Entertainment Tonight járt nemrég a The Tomb forgatásának helyszínén, hogy interjút készítsen Schwarzeneggerrel, akit leginkább a magánéletéről kérdeztek. Ez annyira nem is lett érdekes, viszont az a pár másodperc, melyet az interjú végén mutattak, mindenképpen az, hiszen Sylvester Stallonét is láthatjuk. A Mikael Hafström által rendezett The Tomb történetének középpontjában egy börtöntervező áll, aki létre akarja hozni a világ legbiztonságosabb fegyintézetét, amelyből lehetetlen megszökni. Hogyhogy nem nemsokára a tervező börtönbe kerül, éppen a sajátmaga által tervezettbe, ahonnan meg kell szöknie, hogy bizonyítsa ártatlanságát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • AZTA #16
  Olvasgassál miket írtak ide azóta hogy idebüfögtél. Am meg Sly-ra már csak emlékezetből is visszanő az izom. :D
 • CodeRed #15
 • pokolfiu #14
  szimplán gyúr... gyúrja a testit. mondjuk ráncait tuti vasalják, meg biztos van botox is, de sokat tesz, szenved azért, hoyg így nézzen ki. én tisztelem ezért, igazán elismerhető teljesítmény...

  http://www.youtube.com/watch?v=mprlzseoCRo&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=vzprO6YDzvw
 • DaemoonHunter #13
  most csak a videó sminkel rajta, vagy tényleg mintha 10 évvel fiatalabb lenne Sly? :D Nagyon várós részemről is, már csak a nevek miatt is!
 • Jawarider #12
  Nem tudom Sly-t mivel kezelik, de kurva jól néz ki...
 • bmw #11
  Varos nagyon.
  Azert mai kis nyalasoknak sokkal tobb a gagyi filmjuk mint nekik volt.....
 • JohnR #10
  Én nagyon várom a filmet. Nem értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy csak a "hardcore" rajongók és a "zombik" fogják megnézni ezt a mozit. Igaz, hogy ezeket a gondolatokat egy legalább akkora senki fogalmazta meg néhány kommenttel lejjebb, mint maga a cikk írója (feltéve, ha nem egy és ugyanaz a személyről van szó) és mint amekkora senki vagyok én is, de azért mégiscsak sértőek két olyan színészlegendára nézve mint Stallone és Schwarzenegger.
  Nagyon sokan ezen két színész filmjein nőttek fel. Generációkra voltak hatással. Ezek az emberek úgy gondolom, hogy áldozni is fognak, hogy lássák a régi nagy sztárjaikat a mozikban. Ehhez még hozzá tehetjük, hogy ez a stílus melyet ők képviselnek kihalófélben van. Tehát a sima mezei akciófilm rajongó közönség, aki szerette a 80-as 90-es évek akciófilmjeit (Bruce Willis, Mel Gibson és társaik) az szerintem oda fogja tenni magát, és be fog fizetni erre a filmre is.
  Néhány szám adat:
  Stallone: 2 milliárd 644 millió dollár bevétel világviszonylatban eddigi életútján.
  Schwarzenegger: 3 milliárd 557 millió dollár bevétel világviszonylatban, eddigi életútján.
  Ha ezt variálnánk az inflációval, ennél is nagyobb számokat kapnánk. Tekintélyt parancsoló adatok.
  Megjegyzem a 90-es években (amikor bukásokat szállítottak ????) elég jelentős, mára már akció-klasszikusnak számító filmeket tettek le az asztalra. Nem sorolom, mert szerintem nem sok ember van, aki kapásból nem tud felsorolni 5-6 filmet ebből az időszakból. Az meg, hogy nem voltak mindig sikeresek, hát istenem, vannak hullámvölgyek az élet minden területén.
  Én azt mondom, mint filmrajongó, hogy adjuk meg nekik azt a tiszteletet, hogy moziban nézzük meg a filmjeiket, ha már ők 65 - 66 évesen odateszik magukat, hogy kiszolgálják a közönségüket, bennünket.
 • zetortraktor #9
  Ne adj a számba szavakat. Milyen régimódi meg akció? A Tomb nem lesz régimódi és akció sem. Az meg pláne nem zombi, aki a kedvenc színészének megnézi a filmjeit. De ők kevesen vannak, a rajongók. A színészrajongók, akik színészekért néznek filmet. Még egy Robert Pattinsonért sem néz meg senki egy filmet, ami nem Alkonyat. Nyilván egy Arnoldnak még kevesebb hardkór rajongója van.

  Basszus, miről beszélünk, ezek a színészek már a 90-es években is folyamatosan a buktákat szállították. Azért is volt annyira jó, hogy Stalllone felhagyott a gagyival és csinált egy rohadt jó Rocky-t. Ha jó filmnek fog tűnni az előzetes alapján, akkor sikeres lehet. Akkor simán befizetek rá. De csak azért, mert Sly és Arnold új filmje, én nem. A rajongók igen. Meg a zombik.
 • zetortraktor #8
  Nem tudom. Hány? Mindenhol csak azt olvasom, hogy ennek a sztárnak meg annak a sztárnak bukott a filmje. Épp nemrég írta valaki, hogy persze, hogy nem nevekért néznek meg filmeket az emberek. Mi a francért fizessek azért, hogy lássam XY-t, ha betehetem egy régi filmjét, ha látni akarom, vagy kivárhatom az újat tévében?
 • AZTA #7
  Tudod te hány olyan film van amit csak a nevekért néznek meg? Am meg ez a börtönös téma pont jónak tűnik első közös filmnek. :D