Szekeres Viktor

A The Expendables 2-t kisgyerekek is nyugodtan megnézhetik

Chuck Norris kérésére nem lesz olyan durva nyelvezetű a The Expendables - A feláldozhatók második része, aminek köszönhetően még a film tervezett korhatárát is sikerült csökkenteni Stallonének és csapatának.

Chuck Norris a The Expendables - A feláldozhatók második részével kapcsolatban nyilatkozott egy lengyel lapnak, s szavait azonnal felkapta a netes közösség, hiszen azt találta mondani, hogy eredetileg a The Expendables 2 forgatókönyvében bőven akadt vulgáris párbeszéd, ez viszont aggasztotta őt, hiszen így sok fiatal nem nézi meg a filmet - ő pedig nem szeret ilyen filmekben játszani. Norris elmondása szerint azonban a producerek és Sylvester Stallone akceptálták kérését és "megtisztították" a forgatókönyvet, mely révén a film akár a PG-13-as minősítést is megkaphatja, azaz 13 éven felül bárki megnézheti, azonban a 13 éven aluliak csak felnőtt kíséretében.

Felmerült, hogy hibás fordításnak köszönhető a fenti információ, hiszen az első rész R-es besorolást kapott, azonban Sylvester Stallone is megerősítette, hogy a film az enyhébb korhatárt fogja célba venni. Persze a rajongókat megnyugtatandó hozzátette, hogy nem kell a döntés miatt összeroskadni, hiszen a The Expendables 2 nagyszabású lesz és azt fogja hozni, amire a közönség számít. Jelenleg ez a helyzet, könnyen előfordulhat, hogy mindez csak valami rafinált marketingkampány része, de ha azt vesszük figyelembe, hogy a kaszkadőréletet követelő bolgár forgatási helyszínnel, valamint egyesek színészek baráti alapon történő szerepeltetésével is rengeteget spóroltak a készítők, akkor egyáltalán nem kizárható, hogy minden eszközzel a majdani profitjuk növelésére hajtanak. Márpedig az alacsonyabb korhatárt szélesebb közönséget szokott eredményezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #13
    Hogy a retardáltak ne süllyedjenek mélyebbre ;)
  • cstommy #12
    Szóval olyan se lesz, hogy valakit ketté vág a gépfegyver? :(
  • Nailyenugysincs #11
    Béka Benő RIP ????-2012:D
  • Béka Benő #10
    Chuck Norris elmehet a büdös k*rva anyjába !
    Ez a új korhatár most mire jó ? :(
    Hogy a kis majom Justin Bieber és a malacképű Taylor Lautner is megnézhesse a filmet ?
  • Aldo Moro #9
    Nagy arc az öreg, tud nevetni azon a sok marhaságon, amit kitalálnak.
  • pokolfiu #8
    azis hihetetlen, hoyg mennyire nem öregszik... bár lehet lerúgta az időkerékforgató valaki fejét, hoyg nála azt ne működjön.... :D
  • bvalek #7
    Chuck Norris-szal a nézők sem mernek ujjat húzni. Minden idők leglátogatottabb mozifilmje lesz, akkor is ha Chuck két és fél órán keresztül csak ül egy fotelban és a kamerába bámul

    Egyébként meg neki fontos hogy a filmjeinek mondanivalója legyen, meg valami értéket is közvetítsenek, a szórakoztatás mellett. Azon kevés hollywoodi színészek közé tartozik, akik az idő múlásával nem züllöttek hanem fejlődtek (emberileg és szakmailag egyaránt)

    Ezek amúgy mind igazak:

  • Aldo Moro #6
    Chuck Norris-szal persze, hogy nem mer ujjat húzni senki. Csak nehogy valami nagy marhaság is eszébe jusson, mert akkkor lőttek a filmnek.
  • maci84 #5
    igazából ha Chuck Norris kérte, akkor egyértelműűű:) Ha nem teljesül a kérése akkor biztos le forgó-pörgő rugja őket. Meg utasítja Supermant is, hogy pusztítsa el a Földet:)
  • asdasdasd #4
    Csak a forgó-pörgő rugás ki ne maradjon...