Szekeres Viktor

A The Expendables 2-t kisgyerekek is nyugodtan megnézhetik

Chuck Norris kérésére nem lesz olyan durva nyelvezetű a The Expendables - A feláldozhatók második része, aminek köszönhetően még a film tervezett korhatárát is sikerült csökkenteni Stallonének és csapatának.

Chuck Norris a The Expendables - A feláldozhatók második részével kapcsolatban nyilatkozott egy lengyel lapnak, s szavait azonnal felkapta a netes közösség, hiszen azt találta mondani, hogy eredetileg a The Expendables 2 forgatókönyvében bőven akadt vulgáris párbeszéd, ez viszont aggasztotta őt, hiszen így sok fiatal nem nézi meg a filmet - ő pedig nem szeret ilyen filmekben játszani. Norris elmondása szerint azonban a producerek és Sylvester Stallone akceptálták kérését és "megtisztították" a forgatókönyvet, mely révén a film akár a PG-13-as minősítést is megkaphatja, azaz 13 éven felül bárki megnézheti, azonban a 13 éven aluliak csak felnőtt kíséretében.

Felmerült, hogy hibás fordításnak köszönhető a fenti információ, hiszen az első rész R-es besorolást kapott, azonban Sylvester Stallone is megerősítette, hogy a film az enyhébb korhatárt fogja célba venni. Persze a rajongókat megnyugtatandó hozzátette, hogy nem kell a döntés miatt összeroskadni, hiszen a The Expendables 2 nagyszabású lesz és azt fogja hozni, amire a közönség számít. Jelenleg ez a helyzet, könnyen előfordulhat, hogy mindez csak valami rafinált marketingkampány része, de ha azt vesszük figyelembe, hogy a kaszkadőréletet követelő bolgár forgatási helyszínnel, valamint egyesek színészek baráti alapon történő szerepeltetésével is rengeteget spóroltak a készítők, akkor egyáltalán nem kizárható, hogy minden eszközzel a majdani profitjuk növelésére hajtanak. Márpedig az alacsonyabb korhatárt szélesebb közönséget szokott eredményezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Laza #13
  Hogy a retardáltak ne süllyedjenek mélyebbre ;)
 • cstommy #12
  Szóval olyan se lesz, hogy valakit ketté vág a gépfegyver? :(
 • Nailyenugysincs #11
  Béka Benő RIP ????-2012:D
 • Béka Benő #10
  Chuck Norris elmehet a büdös k*rva anyjába !
  Ez a új korhatár most mire jó ? :(
  Hogy a kis majom Justin Bieber és a malacképű Taylor Lautner is megnézhesse a filmet ?
 • Aldo Moro #9
  Nagy arc az öreg, tud nevetni azon a sok marhaságon, amit kitalálnak.
 • pokolfiu #8
  azis hihetetlen, hoyg mennyire nem öregszik... bár lehet lerúgta az időkerékforgató valaki fejét, hoyg nála azt ne működjön.... :D
 • bvalek #7
  Chuck Norris-szal a nézők sem mernek ujjat húzni. Minden idők leglátogatottabb mozifilmje lesz, akkor is ha Chuck két és fél órán keresztül csak ül egy fotelban és a kamerába bámul

  Egyébként meg neki fontos hogy a filmjeinek mondanivalója legyen, meg valami értéket is közvetítsenek, a szórakoztatás mellett. Azon kevés hollywoodi színészek közé tartozik, akik az idő múlásával nem züllöttek hanem fejlődtek (emberileg és szakmailag egyaránt)

  Ezek amúgy mind igazak:

 • Aldo Moro #6
  Chuck Norris-szal persze, hogy nem mer ujjat húzni senki. Csak nehogy valami nagy marhaság is eszébe jusson, mert akkkor lőttek a filmnek.
 • maci84 #5
  igazából ha Chuck Norris kérte, akkor egyértelműűű:) Ha nem teljesül a kérése akkor biztos le forgó-pörgő rugja őket. Meg utasítja Supermant is, hogy pusztítsa el a Földet:)
 • asdasdasd #4
  Csak a forgó-pörgő rugás ki ne maradjon...