• JohnR
  #10
  Én nagyon várom a filmet. Nem értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy csak a "hardcore" rajongók és a "zombik" fogják megnézni ezt a mozit. Igaz, hogy ezeket a gondolatokat egy legalább akkora senki fogalmazta meg néhány kommenttel lejjebb, mint maga a cikk írója (feltéve, ha nem egy és ugyanaz a személyről van szó) és mint amekkora senki vagyok én is, de azért mégiscsak sértőek két olyan színészlegendára nézve mint Stallone és Schwarzenegger.
  Nagyon sokan ezen két színész filmjein nőttek fel. Generációkra voltak hatással. Ezek az emberek úgy gondolom, hogy áldozni is fognak, hogy lássák a régi nagy sztárjaikat a mozikban. Ehhez még hozzá tehetjük, hogy ez a stílus melyet ők képviselnek kihalófélben van. Tehát a sima mezei akciófilm rajongó közönség, aki szerette a 80-as 90-es évek akciófilmjeit (Bruce Willis, Mel Gibson és társaik) az szerintem oda fogja tenni magát, és be fog fizetni erre a filmre is.
  Néhány szám adat:
  Stallone: 2 milliárd 644 millió dollár bevétel világviszonylatban eddigi életútján.
  Schwarzenegger: 3 milliárd 557 millió dollár bevétel világviszonylatban, eddigi életútján.
  Ha ezt variálnánk az inflációval, ennél is nagyobb számokat kapnánk. Tekintélyt parancsoló adatok.
  Megjegyzem a 90-es években (amikor bukásokat szállítottak ????) elég jelentős, mára már akció-klasszikusnak számító filmeket tettek le az asztalra. Nem sorolom, mert szerintem nem sok ember van, aki kapásból nem tud felsorolni 5-6 filmet ebből az időszakból. Az meg, hogy nem voltak mindig sikeresek, hát istenem, vannak hullámvölgyek az élet minden területén.
  Én azt mondom, mint filmrajongó, hogy adjuk meg nekik azt a tiszteletet, hogy moziban nézzük meg a filmjeiket, ha már ők 65 - 66 évesen odateszik magukat, hogy kiszolgálják a közönségüket, bennünket.