Szekeres Viktor

Súlyos lett a The Expendables 2 teljes előzetese

Ha kilóra mérnénk az akciót, akkor a The Expendables - A feláldozhatók második részének előzetese nem vallana kudarcot, Stallone és társai nem spóroltak a lőszerrel.

Végre láthatjuk teljes hosszában The Expendables - A feláldozhatók második részének valódi előzetesét, amely felvonultatja a film akciósztárjait, valamint akciójeleneteit, a történet ismertetésével viszont kevéssé törődik, de ez nem valószínű, hogy hiányérzetet keltene bárkiben is. Az előzetesből az nem derült ki, hogy a második részben is a rázkodó kamerás fényképezést fogják-e előnyben részesíteni, azt viszont ismét hirdetik, hogy "mindenki feláldozható" - kérdés, hogy hihetünk-e a készítőknek, akik a 2010-es filmben halomra lőtték a statisztákat, de a sztárokat már nem nagyon merték bántani, így igazán tétje sem volt a lövöldének.


A második rész Dolph Lundgren mellé a videótékás akciófilmes vonalat bővítendő Chuck Norrist és Jean Claude Van Damme-ot is felvonultatja, remélhetőleg ez nem fog hatni a film minőségére. Az első rész után Arnold Schwarzenegger is visszatér, az előzetesben egy szörnyű "I'm back"-kel erősíti ezt meg. Remélhetőleg azért a furcsa ajtóletépésnél jobb effekteket fogunk látni a filmben, s azokat is a megfelelő helyeken, az első részben is viszonylag sok kritika érte CGI-vér használatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #28
  Jo lesz ez, nagyon varom. Vegre egy rendes akciofilm nem olyan gagyi mint amit manapsag nyomatnak...
  Amugy 3 resze lesz? Vki irt valamit errol ....
  Rotcsa, Neked meg inkab nem irok semmit elottem mar mindent leirtak veled kapcsolatban, csak nehogy lekesd a kamiont....
 • IMYke2.0.0.0 #27
  Ezek szerint mégis, mert még mindig nem esett le neked, hogy az első rész nem "lávsztori"...

  [A 80-as, 90-es évekbeli akciófilmekben is volt mindig egy női szereplő, akit a(z egyik) főhős a végén magával vitt a naplementébe... mégsem lávsztorik voltak.]
 • zetortraktor #26
  Nem kell fokozni. Ha van kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan én meg válaszolok és kiderül, hogy mit nem értesz. Vagy az is lehet, hogy nem a megértésen múlik az, hogy jó-e egy film vagy nem.
 • zetortraktor #25
  Ebből is látszik, hogy milyen felesleges volt a romantikus nyavalygás, mert még te is elfelejtetted. Az ember beül egy keménynek ígérkező filmre, aztán azt kapja meg az elején, hogy Jason Statham lelke kavarog, mert a barátnője más férfival kavar. A soundtrack albumon még külön zenei téma is van Christmasnek és Lacy-nek. És szerencsére Lacy benne van a második részben, így majd lehet megint nyáladzani. Stallone már öreg és szentimentális. Ha van vér a pucájában, akkor nem a második rész végén végezne Barney Ross karakterével, hanem az első rész végén, hadd jöjjenek az utódok.
 • IMYke2.0.0.0 #24
  1946. július 6-án született - az iMDB szerint.
  Emellett, a(z arc)plasztika is megadja magát egy idő után.
 • vg #23
  Mindig is kedvelem Stallone-t, de most nagyon szarul néz ki az előzetes előtti beszédnél.
 • IMYke2.0.0.0 #22
  Nem akarom fokozni - de tényleg nem jött le neked, hogy miről szólt az első film...
 • AZTA #21
  Mi sem vergődünk mikor minden évben ott táncikáltok a kamionon...csak simán nem nézzük meg.
 • cateran #20
  Lathatoan gozod sincs az elso reszrol, ugyanis semmifele lavsztori nem volt benne...De ha meg ennyit sem sikerult megerteni a filmbol, akkor tenyleg ne nezd meg a 2. reszt...sot, javaslom semmi bonyolultabbat ne nezz a valo vilagnal es/vagy a baratok koztnel...
 • sandor8206 #19
  huhh, nem megy az 1+1=2: :-) nehéz összerakni a sniperes jelenetet
  most komolyan arra gyanítok, hogy hülyeségből írtad, mert ennyire faék senki se lehet
  mondjuk így nem csodálom, hogy az első rész se jött be, túl magas volt már az is a kő egyszerűségével
  akciófilm szeretőknek kötelező, szerencsére sehol egy jelmezes szuperhős