Szekeres Viktor

Eltüntették Sylvester Stallone új akciófilmjét

Lehet, hogy mégsem fogunk Stallone-filmet látni a The Expendables - A feláldozhatók folytatásáig, ugyanis a stúdió eltüntette tervezett bemutató közül a Bullet To The Head-et.

A Stallone-rajongóknak rossz hír lehet, hogy a Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy levette előzetes premiertervei közül a Bullet To The Head című akció-thrillert, amit április 13-án mutattak volna be. A döntés nem feltétlenül jelenti a premier halasztását, hiszen bármikor bejelentheti a stúdió a bemutató új dátumát, ami valószínűtlen esetben korábbi is lehet, de minden bizonnyal vagy később fog bemutatásra kerülni a film, vagy egyáltalán nem fogják moziban játszani.

A döntés persze nem okoz nagy sokkot azoknak, akik követik a bemutató előtt álló filmek sorsát, hiszen egyetlen kiszivárgott képen kívül semmilyen marketinganyagot nem láthattunk a Bullet To The Head-del kapcsolatosan, az előzetesről nem is beszélve. A filmet egyébként Walter Hill rendezte, Stallone pedig olyan partnerekkel dolgozhatott együtt, mint Jason Momoa, Christian Slater és Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Készül egyáltalán ? Vagy csak csináltak 2 képet, hogy éheztessenek minket az Expandables 2-re ?