Szekeres Viktor

Durva robbanások a The Expendables 2 elő-előzetesében

A The Expendables 2 marketingesei is beálltak a sorba és elkészítették új előzetesük előzetesét, melyből 30 másodpercet sem mutatnak, de elérték, hogy beszéljünk a filmről.

Az IGN jóvoltából került fel a netre a The Expendables - A feláldozhatók második részének új előzetesfélesége, melyet a film egyik szereplője, a Hail Caesart alakító Terry Crews konferál fel. Persze mikor éppen izgalomba jönnénk, akkor Crews lehűt minket azzal, hogy a lenti videó csak ízelítő az akciófilmből és az igazi jóság csütörtökön fog felkerülni a YouTube-ra, ugyancsak az IGN jóvoltából.


Valószínűleg nem a csütörtökön érkező trailer lesz az utolsó a sorban, hiszen Sylvester Stallone akciófilmjét Amerikában csak 3 hónap múlva, augusztus 17-én fogják bemutatni, szinte pontosan két évre az első epizód premierje után. Mi sajnos ismét várni kényszerülünk, de haladás, hogy ezúttal nem két hónapot, hanem csak egyet kell kibírnunk, itthon ugyanis szeptember 20-tól láthatjuk a zúzást. Talán a harmadik rész már világpremier lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #4
    jaja, elég buzi-e vagy szokás.
    Már az Expendablesben is támadnak a ratyik. cöhh!
  • Aldo Moro #3
    10 másodperc alatt 5-ször megfogni a zacsit... Érdekes.
  • csabipapo #2
    Remélem izgalmasabb lesz, mint az első rész.Legalább az öregek is kitombolhatják magukat:D
  • Jawarider #1
    Lehetne több részes mint 3 :-)