Szekeres Viktor

Itthon kegyetlen nagyot kaszált a The Avengers

Már több mint százezren nézték meg mozikban A bosszúállókat Magyarországon, azokról nem is szólva, akik nappalijában esti családi szórakozásként ment a film, letöltött, kamerás verzióban.

Azt hiszem, ki lehet jelenteni, hogy itthon minden várakozást felülmúlóan mutatkozott be a mozikban A bosszúállók, azaz a The Avengers. A többek között Vasembert, Thort, Amerika kapitányt és Hulkot egy filmben összehozó alkotás vasárnapig majdnem 75 ezer honfitársunkat érdekelte és 107 millió forintot termelt, majd a hosszú hétvégén tovább folytatva az aratást 110 ezer nézőig jutott 44 moziban.


A hét másik premier, a francia A két mesterlövész csúnyán beégett, 12 kópián mutatták be, de mindössze 1 736 jegyet adtak el rá - úgy tűnik a friss Oscar-díjas Jean Dujardin neve sem tudta eladni a komédiát. Négy kópián kezdték el vetíteni csütörtöktől a Hasta La Vistát Budapesten, ezt a filmet 439-en választották, míg az Oslo, augusztus nyolc vetítésére összesen 95-en ültek be csütörtöktől vasárnapig. Premier előtt elkezdték játszani a 21 Jump Street - A kopasz osztagot, mely éjszakai előadásaira 16 moziban lehetett jegyet váltani, s ezzel a lehetőséggel 1 596-an éltek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Yany #22
  Gyerekek! Ez a szórakoztatás! Tudjátok mi jött le nekem a moziban a sírvaröhögések közepette: ezt a filmet a színészek is élvezték, nem is kicsit. Egyszerűen lubickolnak a szerepekben.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Ahogy Amerika kapitány már-már nevetséges hazafiassága összecsap Thor színpadiasságával és Vasember öntelt "bájával", az szenzációs. A filmben a legjobb, hogy nem csak hogy megőrizték a készítők a karakterek jellemfiguráit, de még egymásnak is szegezték őket kisarkítva, kiélezve azok fő vonásait. Nálam csillagos 5-ös a film. Aki meg mély drámát akar, az üljön be egy arra szánt filmre.


  Nagyon rég nem voltam már úgy moziban, hogy több párbeszédről is amiatt maradtam le, hogy a nézők próbálták összeszedni magukat egy-egy poén után (akárcsak én és a párom)...
 • Venom T #21
  Ez az!
  Jól megmondtad neki!
 • AZTA #20
  Thor meg a kis nyilas pali elég gyengusnak tűnt. A csaj meg csak lövöldözik?:D
 • kissssss #19
  jajjjjj szerencsétlen felkelni sem tudott a padlóról úgy elkente a száját Hulk, az tényleg fasza rész volt. :-DDD
 • Béka Benő #18
  Az édesapád az !
 • Zoliz #17
  Mert kegyetlen jó film. Végre így kell filmet csinálni, még soha nem élveztem ennyire kameras akciofilmet. A legjobb a Hulk mikor leveri a.. spoiler
 • Zombee #16
  Sólyomszem Amerikában sem tartozik a legismertebb és legnépszerűbb Marvel karakterek közé, annak ellenére sem, hogy ő is tagja a Bosszúállóknak.
  Olyan bukta lenne, mint az Elektra vagy a Daredevil volt.
 • Wlanseraf #15
  Full HD megvár.. legalább a mozi gépész fanszőrzete nem ugrál az életlen képen:))))) hangban simán megvan a mozi szint:)))
 • Merces #14
  nem vettem észre hogy a csapbol is ez folyna , mint a hupikék cicák ugyhogy felesleges cikizni , mehet a levesbe a többi közé....
 • Chocho #13
  winnie, lesz kritika?