Itthon kegyetlen nagyot kaszát a The Avengers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek! Ez a szórakoztatás! Tudjátok mi jött le nekem a moziban a sírvaröhögések közepette: ezt a filmet a színészek is élvezték, nem is kicsit. Egyszerûen lubickolnak a szerepekben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahogy Amerika kapitány már-már nevetséges hazafiassága összecsap Thor színpadiasságával és Vasember öntelt "bájával", az szenzációs. A filmben a legjobb, hogy nem csak hogy megõrizték a készítõk a karakterek jellemfiguráit, de még egymásnak is szegezték õket kisarkítva, kiélezve azok fõ vonásait. Nálam csillagos 5-ös a film. Aki meg mély drámát akar, az üljön be egy arra szánt filmre.

Nagyon rég nem voltam már úgy moziban, hogy több párbeszédrõl is amiatt maradtam le, hogy a nézõk próbálták összeszedni magukat egy-egy poén után (akárcsak én és a párom)...
Ez az!<#eljen>
Jól megmondtad neki! <#mf1><#whatever>
Thor meg a kis nyilas pali elég gyengusnak tûnt. A csaj meg csak lövöldözik?😄
jajjjjj szerencsétlen felkelni sem tudott a padlóról úgy elkente a száját Hulk, az tényleg fasza rész volt. :-DDD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Az édesapád az ! <#wave>
Mert kegyetlen jó film. Végre így kell filmet csinálni, még soha nem élveztem ennyire kameras akciofilmet. A legjobb a Hulk mikor leveri a.. spoiler
Zombee
Sólyomszem Amerikában sem tartozik a legismertebb és legnépszerûbb Marvel karakterek közé, annak ellenére sem, hogy õ is tagja a Bosszúállóknak.
Olyan bukta lenne, mint az Elektra vagy a Daredevil volt.

Full HD megvár.. legalább a mozi gépész fanszõrzete nem ugrál az életlen képen😊)))) hangban simán megvan a mozi szint😊))

nem vettem észre hogy a csapbol is ez folyna , mint a hupikék cicák ugyhogy felesleges cikizni , mehet a levesbe a többi közé....
Chocho
winnie, lesz kritika?

Gaming is believing.

az volt a gond,hogy ezt nem tudta ctrl-c ctrl-v-vel egy az egyben"megírni"azért a hiba. ahogy a többinél. amit meg külföldrõl koppint az megy a translateba<#hehe>utána kicsit szerkeszti.hogy legyen valami értelme is.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ej Viktor, kapat, kaszat eldobtal, hogy ilyen gyorsan beird a cimet? Hat legalabb azt nezzuk at ketszer mielott kilojjuk elesbe
Tower Guard
Nekem is ez volt az elsõ 3D-s filmem. Ez valami hihetetlen alkotás! Nem találok szavakat, hibákat meg nem is vettem észre úgy lekötött minden. Ez az igazi alkotás!
Még sok ilyen hasonlóan tökéletes filmet!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Balumann
Elég sok szuperhõs filmet láttam már, de eddig tényleg ez volt a legjobb, pláne 3D-ben (elsõ 3D-s filmem is volt). Nem csak látványban volt ott, hanem nagyon jó szinészek, jól összeillesztett sztory (igaz nem túl bonyolult) és szereplõk, poénok, meg úgy tényleg minden.

egy betû már megint kimaradt abból a fránya címbõl. -.-'

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sólyomszem,ha jól rémlik a neve,a Thor-ban benne volt,mikor Thor-t beviszik a sivatagi központba és ott van õ is,de jó lett volna valami eredet story hozzá is elõtte..
Hol vannak az Avatar fanok akik leírják, hogy pochahontas 😄 ? ( jön egy gonosz, hoz ûrlényt, emberiség kiváló tagjai megállítják) ej a story vonz a moziba be 😄
ki az a nyilazó köcsög a filmben?
sok klisé volt benne... eléggé overrated, like Eredet...
Szerintem is jó volt 😊 Mármint moziban 3D-ben...
"azokról nem is szólva, akik nappalijában esti családi szórakozásként ment a film, letöltött, kamerás verzióban."

azokról ne is szóljunk...
Gyerekek <#wow1>, én is a mozikban néztem meg és minden elismerésem mind a rendezõnek, mind pedig a szereplõknek. Van jó néhány film amit moziban néztem meg, de ez viszi a pálmát. Aki csak tudja moziban nézze meg, mivel a "kamos" minõség miatt elvész a látvány - amibõl bõvelkedik a film.