22
-
Yany #22 Gyerekek! Ez a szórakoztatás! Tudjátok mi jött le nekem a moziban a sírvaröhögések közepette: ezt a filmet a színészek is élvezték, nem is kicsit. Egyszerűen lubickolnak a szerepekben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahogy Amerika kapitány már-már nevetséges hazafiassága összecsap Thor színpadiasságával és Vasember öntelt "bájával", az szenzációs. A filmben a legjobb, hogy nem csak hogy megőrizték a készítők a karakterek jellemfiguráit, de még egymásnak is szegezték őket kisarkítva, kiélezve azok fő vonásait. Nálam csillagos 5-ös a film. Aki meg mély drámát akar, az üljön be egy arra szánt filmre.
Nagyon rég nem voltam már úgy moziban, hogy több párbeszédről is amiatt maradtam le, hogy a nézők próbálták összeszedni magukat egy-egy poén után (akárcsak én és a párom)... -
Venom T #21 Ez az!
Jól megmondtad neki! -
AZTA #20 Thor meg a kis nyilas pali elég gyengusnak tűnt. A csaj meg csak lövöldözik?:D -
kissssss #19 jajjjjj szerencsétlen felkelni sem tudott a padlóról úgy elkente a száját Hulk, az tényleg fasza rész volt. :-DDD -
Béka Benő #18 Az édesapád az ! -
Zoliz #17 Mert kegyetlen jó film. Végre így kell filmet csinálni, még soha nem élveztem ennyire kameras akciofilmet. A legjobb a Hulk mikor leveri a.. spoiler -
#16 Sólyomszem Amerikában sem tartozik a legismertebb és legnépszerűbb Marvel karakterek közé, annak ellenére sem, hogy ő is tagja a Bosszúállóknak.
Olyan bukta lenne, mint az Elektra vagy a Daredevil volt. -
Wlanseraf #15 Full HD megvár.. legalább a mozi gépész fanszőrzete nem ugrál az életlen képen:))))) hangban simán megvan a mozi szint:))) -
Merces #14 nem vettem észre hogy a csapbol is ez folyna , mint a hupikék cicák ugyhogy felesleges cikizni , mehet a levesbe a többi közé.... -
#13 winnie, lesz kritika? -
sad1976 #12 az volt a gond,hogy ezt nem tudta ctrl-c ctrl-v-vel egy az egyben"megírni"azért a hiba. ahogy a többinél. amit meg külföldről koppint az megy a translatebautána kicsit szerkeszti.hogy legyen valami értelme is. -
Nabateus #11 Ej Viktor, kapat, kaszat eldobtal, hogy ilyen gyorsan beird a cimet? Hat legalabb azt nezzuk at ketszer mielott kilojjuk elesbe -
#10 Nekem is ez volt az első 3D-s filmem. Ez valami hihetetlen alkotás! Nem találok szavakat, hibákat meg nem is vettem észre úgy lekötött minden. Ez az igazi alkotás!
Még sok ilyen hasonlóan tökéletes filmet! -
#9 Elég sok szuperhős filmet láttam már, de eddig tényleg ez volt a legjobb, pláne 3D-ben (első 3D-s filmem is volt). Nem csak látványban volt ott, hanem nagyon jó szinészek, jól összeillesztett sztory (igaz nem túl bonyolult) és szereplők, poénok, meg úgy tényleg minden. -
kissssss #8 egy betű már megint kimaradt abból a fránya címből. -.-' -
xido #7 Sólyomszem,ha jól rémlik a neve,a Thor-ban benne volt,mikor Thor-t beviszik a sivatagi központba és ott van ő is,de jó lett volna valami eredet story hozzá is előtte.. -
morden #6 Hol vannak az Avatar fanok akik leírják, hogy pochahontas :D ? ( jön egy gonosz, hoz űrlényt, emberiség kiváló tagjai megállítják) ej a story vonz a moziba be :D -
dzsagon #5 ki az a nyilazó köcsög a filmben? -
Stranger666 #4 sok klisé volt benne... eléggé overrated, like Eredet... -
wolruf #3 Szerintem is jó volt :) Mármint moziban 3D-ben... -
CaptainRumi #2 "azokról nem is szólva, akik nappalijában esti családi szórakozásként ment a film, letöltött, kamerás verzióban."
azokról ne is szóljunk... -
orotib #1 Gyerekek , én is a mozikban néztem meg és minden elismerésem mind a rendezőnek, mind pedig a szereplőknek. Van jó néhány film amit moziban néztem meg, de ez viszi a pálmát. Aki csak tudja moziban nézze meg, mivel a "kamos" minőség miatt elvész a látvány - amiből bővelkedik a film.