Szekeres Viktor

Itthon tömegek A bosszúállók első napi vetítésein

A legfanatikusabbak már csütörtökön megnézték itthon A bosszúállókat és a vélemények eddig meglehetősen pozitívak, ráadásul lehet, hogy a film az egyik legjobb idei nyitányt fogja produkálni.

Úgy tűnik, hogy A bosszúállók itthon is sikerre van ítélve - mi lesz akkor vajon Amerikában? Itthon több forrásból is az derült ki, hogy csak csütörtökön országszerte 13 ezren nézték meg a Marvel-univerzumban játszódó képregényfilmet. Ez természetesen azt jelenti, hogy a hétvége legnézettebb mozis produkciója lesz A bosszúállók, sőt, emellett az év egyik legerősebb hazai nyitóhétvégéjének címét is el fogja nyerni. Idén eddig hasonló érdeklődés az Amerikai pite negyedik és a Sherlock Holmes második része iránt mutatkozott, mindkét film 14-15 ezer nézőt vonzott a premier napján a mozikba.

Az eredmény a tavalyi Marvel-filmek teljesítményével összevetve is kifejezetten jónak számít, hiszen például az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló 30 ezer nézőt hozott első hétvégéjén (illetve csütörtöktől vasárnapig), a Thor valamivel több mint 35 ezret, míg az X-Men: Az elsők pedig mindössze 23 ezret. A régebbi képregény-filmek közül a Vasember második része 41 ezres premierhétvégét produkált, míg a másik univerzumban játszódó A Sötét lovag 37 ezret, de például a Batman: Kezdődik! csak alig 10 ezret.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ecology #5
    Tegnap megnéztem és nem bántam meg! Fantasztikusan jó a film és minden forintot megért számomra amit a jegyre kifizettem. Akciódús, lendületes és kellemes, nem erőltetett humorú a film. Kiváló darab! Gratulálok a készítőknek. Alig várom a folytatást!!!
  • prophet88 #4
    én tényleg filmbuzi vagyok mindent megnézek de ezt a filmet nemlehet nem szeretni az elmúlt 10 év legjobbja nem nyögvenyelős erőlködős könnyed film
  • Darth Sith #3
    kibaszottúl zseniális volt a film, szerintem mindenkinek kötelező mű aki kicsit is szereti a marvel univerzumot :)
  • bm823 #2
    Te vagy az első akitől negatív véleményt látok.
    Képregényfilmek közt magasan a legjobb.
    Szerintem is nézze meg mindenki moziban aki szereti az ilyesmit és megteheti.
  • G22 #1
    Nekem picit csalódás volt a film, persze nézzétek meg