Szekeres Viktor

Itthon zakózott a Torrente 4

Itthon nem mutatkozott túl nagy érdeklődés a szinkronnal és 3D-vel felturbózott Torrente 4 iránt, csak a legfanatikusabbak döntöttek úgy, hogy életükben először megnézik a spanyol nyomozót a mozikban.

Ritka, hogy egy film sokadik része az előző epizódok videós és DVD-s megjelenését követően a mozikban kössön ki, de ez történt a Torrente negyedik részével, mely azonban sajnos nem fűzte be a hozzá fűzött reményeket, és a 3D ellenére is csak 6 188-an döntöttek úgy előző hétvégén, hogy meg kell nézniük a komédiát. Ez a teljesítmény a hétvégi toplista harmadik helyére volt elegendő, a 31 936 nézővel debütáló Csatahajó és harmadik hetében is még 23 522 nézőt hozó Amerikai pite - A találkozó mögött. Utóbbi ezzel már a 200 ezres határt is meghódította.


Persze a Torrente 4 csak 12 kópián volt látható itthon, ráadásul a teljesítménye annak fényében kifejezetten jónak mondható, hogy az Intercom 23 kópiás premierje, a Szerencsecsillag (The Lucky One) 4 650 nézővel szerepelt le, a közönségnek sem Nicholas Sparks neve, sem a könyv, sem a világpremier nem jelentett kellő csábítást. Még ennél is gyengébben debütált a Mocskváros utcáin Robert De Niróval: 6 moziban 1 344-en nézték meg, s ez a top 10-re sem volt elegendő.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #5
    Épp ez az, hogy szar, ezért nem nézte meg senki. Miért nézte volna meg mindenki? Ha szar, akkor nem szokás megnézni.
  • a.carkey #4
    A 4. rész (két poént leszámítva) talán az eddigi legszarabb. Meg mindenki már látta. Nem tudom mit képzeltek? Hónapokkal később van a bemutató, és egy ilyen filmnél ez nem számít?
  • dresden1 #3
    Igen. Ez jellemző a Torrentére, hogy a közönség imádja spanyolul, a szinkron meg béna.
  • chuky123 #2
    Persze mert aki akarta már rég megnézte eredeti nyelven
  • willcox #1
    A 4. rész is nagyon jó, de már egy éve láttam, igaz, akkor még feliratosan. Csuja Imre hangja tökéletesen passzol a figurához, természetesen már magyar szinkronnal is láttam (de nem moziban). Évek óta nem voltam moziban, és csak egyetlen film van, amit ott fogok először megnézni: Prometheus. Ezzel jópár évre ismét kifújt a mozibajárás. A filmeket otthon, kényelmesen nézem meg, és úgy, ahogy nekem a legjobban megfelel.