Szekeres Viktor

Brutális új, 3 perces Prometheus-előzetes

A 20th Century Fox újabb Prometheus-előzetessel ajándékozta meg a rajongókat, ráadásul a mostaniba tényleg mindent belezsúfoltak, nem is csoda, hogy majdnem három perces lett.

Úgy tűnik, hogy a Twentieth Century Fox stúdiónak ismét sikerült. Mármint önmaga felüllicitálása, hiszen a Prometheus legújabb előzetese talán az eddigi legjobb lett, és nem csak azért, mert majdnem 3 perces hosszúságú. Persze a képsorokat most már hatványozottan csak a spoilerkedvelő fanatikusoknak ajánljuk, hiszen minden egyes trailer-másodperc egyre több poént lő el a filmből és egyre több információt tudatosít a nézőben.


Nem is kell már sokat várni a vélhetően 16 éves aluliaknak nem ajánlott scifi hazai premierjéig: a Prometheust az Intercom június hetedikén tervezi bemutatni a mozik nagy részében magyar szinkronnal és vetítőktől függően 2D-ben vagy 3D-ben. Aki pedig igazán ínyenc, az valószínűleg a budapesti IMAX-moziba fog elzarándokolni, hogy megnézze mit hozott ki Ridley Scott az Alien-filmek előzmény-történetéből. (Egyébként jó hír a hagyományos élményt kedvelőknek, hogy 2D-s feliratos kópia is készült a filmből.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    Na már a múltkorit sem néztem meg. Vazze nem merek moziba menni, mert a film előtt biztos benyomnák! Pedig a Torrente nagyon érdekel 3D-ben!!!
  • csabipapo #2
    Remélem rohadt jó lesz!
  • Chris05 #1
    SPOILER!!!!!!!

    Aki kíváncsi a történetre, kattintson ide:

    Prometheus Wiki