Szekeres Viktor

Menő járgánnyal reklámozzák a Men in Black 3-at

Ezúttal egy nemzetközi plakát érkezett a Sötét zsaruk - Men in Black 3 című scifi-komédiához, mely elég beszédes lehet az angolosoknak: J ügynök a múltban próbálja megmenteni a jövőt.

Már valóban nagyon közel járunk a Sötét zsaruk, azaz a Men in Black harmadik részének premierjéhez: Amerikában május 25-től lehet látni a filmet, míg idehaza május 24-én, köszönhetően annak, hogy odaát pénteken, míg nálunk csütörtökön mutatkoznak be a filmek. A 2D-s és 3D-s kópiákkal is bemutatásra kerülő filmet itthon IMAX-moziban is meg lehet nézni, sőt akad majd multiplex, ahova feliratos kópia is fog jutni, hiszen a termek többségén magyar szinkronnal hallhatjuk viszont Will Smith-t és Tommy Lee Jones-t - utóbbinak eddig Rajhona Ádám volt a magyar hangja, Smith-t azonban az első két részben a 2004-ben elhunyt Reisenbüchler Sándor szinkronizálta, így ő új hangot fog kapni.

Barry Sonnenfeld filmjében a J és K ügynököt alakító főszereplők mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Josh Brolin, Jemaine Clement, Emma Thompson, Nicole Scherzinger, Alice Eve és Michael Stuhlbarg. A történetet a plakát feliratai is sejtethetik számunkra: J ügynök visszautazik a múltba, egész pontosan 1966-ban, hogy megmentse az emberiség jövőjét.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lama king19 #6
    nekem ez ugrott be
  • Tecnamo #5
    De jó h ez a ctrl+c sose akar összejönni...

  • Tecnamo #4
    Már a 30-as években is létezett ilyen:
  • semmikozod #3
    Mr. Garrison perelni fog. :D
  • TVelvet #2
    Tuti photoshop...
  • Béka Benő #1
    Azért remélem nem olyan agyhalott folytatás lesz mint a 2.rész...