Szekeres Viktor

Elkészülhet a Gyűrűk ura 3D is

A jelenleg a Hobbitot 3D-ben forgató Peter Jackson Elijah Wood szerint hajlik arra, hogy elkészítse a Gyűrűk ura-trilógia 3D-s konverzióját - persze csak akkor, ha a végeredmény minőségi lesz.

A Gyűrűk ura-trilógiában, valamint a készülő Hobbit-filmekben Frodót alakító Elijah Wood egy friss interjújában megemlítette, hogy a Gyűrűk ura-trilógia is 3D-s konverziót kapna a közeljövőben. "Szerintem tök jó lenne látni így a filmeket. Folynak a megbeszélések a trilógia térhatású változatának elkészítéséről. Az utómunkás 3D egyébként sem zavar, már persze akkor, ha rászánják a konverzióra a kellő időt. (...) Abban pedig biztos vagyok, hogy csak akkor készülne el a Gyűrűk ura 3D, ha konverzió minden részletre kiterjedően alapos lenne." - mondta Wood.

A színész az interjúban egyébként beszélt még a 3D-s újrakiadásokkal kapcsolatos érzéseiről, az afölött érzett frusztrációjáról, hogy a 3D-s Star Wars-filmek sorát a Baljós árnyakkal nyitják, így még pár évet várni az igazán nagy élményre, valamint az is elmondta, hogy ugyancsak a közeljövőben megjelenhet egy olyan Gyűrűk ura-DVD, mely tömve lesz kimaradt, eddig nem látott jelentekkel. Ez alatt természetesen olyan jelenetekre gondolt, melyek még a bővített verzióba sem kerültek bele. Wood azzal fejezte be az interjút, hogy ezek mellett több órás bakiparádét is össze lehetne állítani a leforgatott anyagokból, bár ezek valószínűleg sosem kerülnek rá hivatalos kiadásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    A kimaradt jelenetek és a bakik engem érdekelnének.