Szekeres Viktor

Itt az első magyar 3D-s horror előzetese

Steampunk scifi után 3D-s bohóchorror készít Hatvani Balázs, ráadásul alig pár nappal a Gingerclown 3D forgatásának megkezdése után már itt is van a plakát és az előzetes.

Gingerclown címmel forgatja új filmjét Hatvani Balázs, akinek meglehetősen ambiciózusak a tervei, ugyanis az augusztus elején elkezdődött forgatás befejeztével már ősz végén szeretné bemutatni filmjét. A Gingerclown egy 3D-s komikus horror lesz, jórészt angol és amerikai színészek közreműködésével készül, mindössze a stáb lesz magyar. A film szereplői között ott lesz többek között Tim Curry, Sean Young, Brad Dourif, Lance Henriksen és Michael Winslow, azonban még mielőtt valaki örülne, hogy ismert arcokat láthat, kiábrándítanánk azzal, hogy ezen színészek mindössze szinkronhangként fognak közreműködni.


Ott lesz viszont a vásznon hús-vér valójában Ashley Luke Lloydot és Erin Hayes: előbbi egy lúzer tinisrácot fog alakítani, aki beleesik a középiskolai focicsapat játékosának barátnőjébe - s mindez a 80-as években fog játszódni. A fő konfliktusforrást pedig az fogja jelenteni, hogy hőseink bemerészkednek egy, a 30-as években bezárásra került vidámpark területére, melyet, mint később kiderül, gonosz lények uralnak.

Hatvani Balázsnak papíron ez a második nagyfilmje lesz, azonban egyelőre még az öt éve készülő Thelomeris (Sorsvonalak) című scifije sem került még bemutatásra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #8
    Már nem emlékeztem pontosan, de igazad van.
  • Zombee #7
    Abban lakókocsipark van, nem vidámpark.
  • Inquisitor #6
    Thelomeris-t fejeznék már be ...
  • kalapos01 #5
    Ez legaláb moziban is lesz.
  • Chocho #4
    Tim Curry mint gyilkos bohóc? Beszarás, ezt látni kell! :D
  • Wittgen #3
    trailer park of terrror pl.
  • Zombee #2
    Na és :). Nem világmegváltást akarok, hanem szórakozni :). Arra meg akár jó is lehet. Bár nekem pl. ilyen vidámparkos film nem is rémlik így hirtelen.
  • Ender Wiggin #1
    Tim Curry? Az IT óta félek a bohócoktól, hála neki...:-)
    Megint éles fogú bohóc lesz?
    Focicsapat, lúzer tini, pompomlány? Vidámpark és szörnyek? Hol láttam ilyet már? Mindenhol.