SG.hu

Két új táblagéppel rukkolt ki a Samsung

A Samsung két új termékkel bővítette a Galaxy termékcsaládot. A Android 3.0-ra épülő szupervékony Tab 10.1 és Tab 8.9-es táblagépek talán a legesélyesebbek az iPad 2 megszorongatására.

A 8,6 mm vékony, 10,1, illetve 8,9 hüvelykes képátlójú Galaxy Tab-ek az Android 3.0 "Honeycomb" platformját használják. A cég közleménye szerint ezek a piacon kapható legvékonyabb gépek, és igen büszkék 1280×800 pixeles WXGA TFT LCD kijelzőik minőségére is. A kijelző ujjlenyomat- és karcmentes Hyperskin borítást kapott Az 1 GHz-es, ikermagos processzorú gépek támogatják a Flash 10.2-es verzióját illetve a Full HD minőségű videólejátszást, előlapi webkamerájuk 5, hátlapi 2 megapixeles felbontású. Hangszoróik térhatású hangzást biztosítanak. Támogatják a Bluetooth, Wi-Fi a/b/g/n, valamint a HSPA+ technológiákat is. Ugyan a képernyő mérete nőtt, de ez nem járt a tömeg számottevő növekedésével: a Tab 10.1 súlya 589 g, a Tab 8.9-é pedig 490 g.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Egy panel segítségével a kezdőképernyőn személyre szabhatók a megjelenő tartalmak, legyen szó filmekről, fényképekről, kedvenc webes tartalmainkról vagy közösségi oldalainkról. Ezen felül a felhasználói felületen találunk még egy mini alkalmazás-tálcát is a leggyakrabban használt funkciókkal, mint például a feladatkezelő, a naptár, vagy zenelejátszó. ezek az alkalmazások más applikációkkal (pl. nagyméretű fájlok letöltése és a dokumentumszerkesztés) párhuzamosan is elindíthatóak, így több feladat egyidejű futtatása válik lehetővé.

A cég szolgáltatások terén sem akar elmaradni az Apple-től, hiszen a Readers Hub és Music Hub funkciók hozzáférést biztosítanak egy 2 millió könyvből, 2000 újságból (49 nyelven elérhető), 2300 magazinból (22 nyelven elérhető), valamint 13 millió zeneszámból álló gyűjteményhez. Az eszközre telepített Samsung Social Hub segítségével ugyanazon a felületen jeleníthetők meg a felhasználó kapcsolatai, naptárja, valamint a közösségi hálózatokon kialakított ismeretségei.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A marketingesek gondoltak a vállalati ügyfelek és informatikai vezetők elvárásainak kiszolgálására is. Az iparágvezető partnerekkel (például a Cisco, Citrixc, SAP és Sybase vállalatokkal) együttműködésben kifejlesztett vállalati mobilmegoldások nagyfokú rugalmasságot és szabadságot biztosítanak a mobil munkaerő számára, így a felhasználók mozgás közben is hatékonyan dolgozhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • farrvince #18
    HUJE KOCSOGOK!!Ezek is mast se tudnak csak lenyulni az Apple otletet,a design,a meret minden ugyanolyan mind az iPad-en.Menne csodbe ez is!!
  • Macc #17
    Tenyleg ennyire ostobak vagytok, hogy egymas izlesen vitatkoztok? Nem tudja befogadni az a par mukodo agysejtetek, hogy az egyik embernek az egyik tetszik/hasznos, a masiknak meg a masik? Na de csak fikazzatok tovabb:)
  • cloud.strife #16
    Magas minőség + Samsung az nem épp a hihető párosítás..... :) LOL
  • sathinel #15
    szetinted ennyi progi fut rajta csak?:DDDD Ifos gondolom meg még a win-es alkalmazásokat is futtatja:D

    Láttál már ilyen tabbletet élőben eggyáltalán? Vagy csak rohadtalmás termékeket próbálgatod a hivatalos márkakereskedőnél?
  • henrikk001 #13
    Ulkesh a levakarhatatlan apple-troll
  • sanyicks #12
    Jaja legalább nem kell válogatni a sok finghanggenerátor, meg (fizetős) kávéfőző animáló programok között ;)
  • Ulkesh #11
    "Tab 8.9 -> sztem erre fogom lecserélni az Ipadomat..."

    Legalább nem fognak az alkalmazások összezavarni, azt a per pillanat elérhető 40-50 programot, ami a Honeycomb-ot támogatja, nem lesz nehéz átnézni :D
  • okosan gyerekek #10
    én elhiszem, hogy kell a marketing, de a magyarban a vastagságot, tautologikusan mondván, vastagságban mérik és nem vékonyságban. a gép nem 8,9 vékony, hanem olyan VASTAG! VASTAG.
  • miha91 #9
    "A Galaxy Tab 10.1-ot június 8-től lehet megvásárolni, az USA-ban a 16 GB-os verzió, ahogy már említettük 499, a 32 GB-os pedig 599 dollárba kerül majd, azaz az iPad 2-vel azonos áron lesz kapható – a 8,9 hüvelykes kivitel pedig 469, illetve 569 dollárért vihető majd haza."
  • Cat #8
    mármint a kettő közül melyik lesz ugyanannyi?