Ötvös Tibor

A Valve csapatában a Thief és System Shock dizájnere

A Valve leszerződtette a veterán dizájnert, Doug Church-öt, aki eddig olyan kultikus címeken dolgozott, mint a Thief, a System Shock vagy a Deus Ex.

Church eddig az EA berkeiben ügyködött a végül törlésre került Steven Spielberg projekten, az LMNO-n, ám miután az a munka lezárult, "állástalan" maradt. A Valve berkeiből Doug Lombardi a mai bejelentéssel együtt megjegyezte, hogy "Church már pár hete együtt dolgozik a fejlesztőkkel", de hogy milyen projektet készít, azt nem volt hajlandó elárulni.A hétvégén a Valve főnöke, Gabe Newell arról beszélt, hogy milyen jó móka lenne elkészíteni a Half-Life első részének HD változatát és a pletykák szerint elképzelhető, hogy Church most épp ezen dolgozik. Ugyanakkor állítólag még mindig készül az Episode 3 is, melyről az volt az utolsó infónk, hogy "a Valve még nem áll készen erről nyilatkozni".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zolivok #6
  neki a bőre alatt pénz van nem zsír
 • False #5
  annyira dagadt hogy eddig a zsir kitakarta monitornak azt a sarkát
 • Zomil #4
  Mindig is kiváncsi voltam, h vajon a cikkiro honnan szerzi ezeket az infokat...(itt arra gondolok, h gabe mit nyilatkozott, stb.) :D
  Sztem 4chan-röl vadássza a pletykákat...mert a szinvonaluk kb. hasonlo :)
  Amugy vagy valami ujon dolgozik vagy a Dota 2-be segit be, nagyon más lehetöség nincs.
 • Zolivok #3
  de nem ám.p
 • kissssss #2
  nem lesz episode 3.
 • dronkZero #1
  "hogy milyen jó móka lenne elkészíteni a Half-Life első részének HD változatát"

  Na most akkor alig 6 év késéssel rájött, hogy létezik a Black Mesa Project, és úgy akarja előadni, mintha a saját ötlete lenne, vagy ennyire seggébe van dugva a feje, és nem is tud az egészről..?