Szekeres Viktor

Jövőre érkezik a fejvadász Jancsi és Juliska

Jancsi és Juliska fejvadászként természetfölötti lényeket próbál elkapni a Dead Snow rendezőjének új filmjében, a Hansel & Gretel: Witch Hunters-ben, melyet jövő tavasszal terveznek bemutatni.

A Paramount stúdió kitűzte előkészület alatt lévő Jancsi és Juliska-feldolgozásának, a Hansel & Gretel: Witch Hunters-nek a premierjét, a film a tervek szerint 2012. március másodikán kerülhet bemutatásra Amerikában. Az akció-thriller egy héten kerül bemutatásra The Lorax című a családi filmmel, mely egy animált Dr. Seuss-adaptáció lesz. A The Hollywood Reporter információi szerint a Paramount ráadásul egy koprodukciós partnert is kapott maga mellé, hiszen az MGM stúdió is beszállt a film finanszírozásába, mely jelen állás szerint 3D-ben lesz forgatva.

A Hansel & Gretel: Witch Hunters-t a Dead Snow rendezője, Tommy Wirkola fogja készíteni és a főbb szerepekben Jeremy Rennert, Gemma Artertont és Famke Janssent láthatjuk majd. A történet 15 évvel az ismert Grimm-mese után fog játszódni, amikoris Jancsi és Juliska már túltette magát a mézeskalácsházas incidense és fejvadászként dolgozik természetfeletti lényeket hajkurászva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #1
    rossz a szereposztás.
    jancsit jensen acklesnek, juliskát meg jared padaleckinek kéne játszania