Szekeres Viktor

Elismerést kap 2010 legbénább 3D-s filmje is

Az Arany Málna díjat idén nem egy, hanem két film is hazaviheti, hiszen a legrosszabb alkotás mellett a 3D legbénább alkalmazását is el fogják ismerni egy szobrocskával A jelölteket január 24-én hirdetik ki.

A szokásos kategóriákon kívül (legrosszabb film, legrosszabb színészek, legrosszabb filmes párosok) egy új kategóriával is jelentkezik az Arany Málna, azaz a Razzies díjátadó, mégpedig a korszellem előtt fejet hajtva, a legrosszabb 3D-s film kategóriájával. Persze nem a Razzies-ről lenne szó, hanem kapott volna valami szellemes elnevezést ez a részleg: Worst Eye-Gouging Misuse of 3-D, ami esetlenül körülírva annyit tesz, hogy "a 3D szemkikaparóan legrosszabb, nem rendeltetésszerű felhasználása".

Az új kategória jelöltjeiről egyelőre nincs hír, bár valószínűleg mindenki látott annyi 3D-s filmet, hogy pár nagyon gyengét elő lehessen kapni. Bár a kategóriáról szóló hírek még a Kaptár 4. részét is emlegetik, valószínűleg inkább a konvertált filmeken fogják köszörülni a nyelvüket az Arany Málnára jelölők, sokak szerint a Piranha 3D, az Utolsó léghajlító, a Titánok harca vagy a Magyarországon forgatott Diótörő 3D is esélyes lehet a nominációra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Laza #11
  A Léghajlító nekem nem bántotta a szemem ...
 • winnie #10
  "Amúgy anno a legelső Rambo is kapott pl. Arany Málnát úgy emlékszem, szóval nem mérvadó ez a díj sem. Mint ahogy az Oscar sem. "

  attól, hogy szerinted valami nem tartozik oda, még lehet mérvadó a díj, nyilvűn az is mindkettő - a többség szerintem azt választaná, hogy a te ízlésed nem mérvadó. (egyébként a rambo 2-3 kapott jelölést, az egy teljesen elismert film volt a maga idejében, és ma is. az még nem tucatakció volt.
 • Zombee #9
  A legrosszabb 3D-nél magát a technikát fogják díjazni, ha maga a film is szar, annak külön díj van fenntartva :).
  Amúgy anno a legelső Rambo is kapott pl. Arany Málnát úgy emlékszem, szóval nem mérvadó ez a díj sem. Mint ahogy az Oscar sem.
 • ZeemanX #8
  Már megint ez a _nominációzás_....
 • ffxi #7
  Titánok harca? Yó volt az a film. Bár 3D verziót nem láttam. De maga a film összeségében yó volt.
 • m minnifield #6
  upsz
 • PetiX87 #5
  Óó, ne legyünk abban olyan biztosak, hogy nem VOLT! Az igazi első kommentben felhívtam a figyelmét egy elég esetlenre sikeredett mondatára, amit sunyi módon kitörölt miután kijavította. :D
 • m minnifield #4
  én sehol nem látom az ellenkezőjét, kedves kommentelő...
 • kalapos01 #3
  Csak azért beszél szépen, mert időközben rájött, hogy nem tud szöveget értelmezni. :)
 • geronemo #2
  Nem szabad ilyen szépen beszélni a viktorral még komolyan veszi :D