Szekeres Viktor

Kőkemény plakát és új előzetes Nicolas Cage 3D-s autós akciófilmjének

Előzetes hírek szerint Nicolas Cage keményebb lesz, mint valaha a Féktelen harag 3D című filmben, ahol is egy bosszúéhes, börtönből szökött nagypapát fog alakítani. Mellette asszisztált Amber Heard.

Patrick Lussier (Véres Valentin 3D, Fehér zaj 2, A szem) rendezte az Amerikában február 25-én, idehaza pedig 24-én bemutatásra kerülő Féktelen harag 3D (Drive Angry 3D) című autós-bosszúállós Nicolas Cage-filmet. Az akciómoziban az elnyűhetetlen Cage mellett William Fichtner, Billy Burke, Simona Williams és Katy Mixon fog játszani, no meg női főszereplőként Amber Heard.


A film története szerint az Oscar-díjas színész Miltont fogja alakítani, az idők során smirglikeménységűvé váló sittest, aki megszökik a börtönből, hogy megállítson egy szektányi fanatikust, aki végeztek a lányával - mindezt a megváltás reményében. Miltonnak erre mindössze három napja van, hiszen a következő áldozat még csecsemő unokája lenne.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Teppik Amon #17
  börtönből szabadult? Nekem úgy tűnik hogy a pokolból jött vissza mint szökevény (vagy csak kibannolták jó viselkedésért) és utána küldtek egy ...lényt hogy vigye vissza. Nem?
  Tuti happy end lesz a vége, megy a menyországba mert megmenti a fél világot/újszülött ellkét/feláldozza magát/etc.
  amúgy nézős lesz.
 • Szolnokboy1 #16
  istenem, az ilyen jellegű hsz-ek évről évre szánalmasabbak...
 • vg #15
  Gondolod, hogy ez a legfontosabb?
 • AZTA #14
  Jé ott lesz benne az ügynök pali a prison break-ből :D
 • ADAMEX9 #13
  A 3D parasztvakítás (szó szerint) úgy látszik kötelező.
 • wraithLord #12
  Azt a '3D'-t muszáj volt a cím mögé rakni... :) Nicolas Cage neve már nem elég ahhoz, hogy nyereséges legyen?
  Nekem elég, ha "csak" jó lesz a film.
 • Etinger #11
  Se gáz. Aki 45 évesen gyerek projectbe belevág, valszeg nem az a nagypapa figura :D A nője meg valószínűleg harmincas (vagy lehet kevesebb is), a környék nagy Casanovája :D Amúgy 25-45... a kettő között. Felső határ úgy nagyon nincs. Annyi idős vagy, amennyinek kinézel ill. érzed magad :)
 • kalapos01 #10
  45? Buli lesz a gyerek ballagásán 63-nak lenni. :)
 • Etinger #9
  Apa azért lehetsz. 25-45 között ideális (sok körülménytől függő), nagypapa is lehet, hiszen ahogy láttuk 1 éves se volt az a baba, ergo bőven belefér Cage :)

  HA nem veszik túl komolyan, még jó is lehet. Sajna egyre inkább azt érzem, Cagenek nagyon kell a pénz, mert egyre több filmet bevállal.

  + jó a csaj
 • hawkie22 #8
  Tudlak sajnálni, ha nálad a 38-39 év még apakorosztály sem. Szerinted akkor mikor kéne apának lenni? 50 évesen?