Szekeres Viktor

Három muskétás 3D: az első fénykép a testőrökről

Jövőre ki fog derülni, hogy vajon egy vérbeli kalandfilmhez mennyit tud hozzátenni a 3D-s megjelenítés. Paul W.S. Anderson úgy véli, hogy elég sokat, hiszen eleve speciális kamerákkal forgatta Dumas-adaptációját.

A Summit Entertainment megjelentette az első hivatalos fényképet az új Három testőr-mozifilmből, melyet a Resident Evil-filmek egyik rendezőjeként ismert Paul W.S. Anderson forgat 3D-ben. A képen, cseppet sem meglepő módon a muskétások láthatóak, balról jobbra: Matthew Macfadyen, Logan Lerman, Ray Stevenson és Luke Evans, azaz Athos, D'Artagnan, Porthos és Aramis.


Az Amerikában október 14-én bemutatásra kerülő filmben az igazán nagy neveket a mellékszereplők gárdája fogja felvonultatni, hiszen többek között fel fog tűnni Christoph Waltz (Richelieu), Milla Jovovich (M'Lady De Winter), Mads Mikkelsen (Rochefort) és Orlando Bloom (Buckingham hercege). Alexandre Dumas regényklasszikusának újragondolásának középpontjában szokás szerint forrófejű és fiatal D'Artagnan fog állni, aki csatlakozik a három veterán muskétáshoz, hogy később megakadályozza Richelieu bíboros hatalomra törését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hunscripter #6
    most hogy itt van a 3D-s cucc, minden régi filmet előkapnak a rebootolnak?
    bedobnak pár nagyobbacska nevet mellékszereplőnek
    starcraft élőszereplős filmet akarok azonnal
  • Kalinka #5
    Na nem mintha a GYU filmekben nem változtatták volna meg néhol a sztorit :)
  • Aldo Moro #4
    Nekem a legjobban az a változat tetszett, amiben Charlie Sheen és a többiek szerepeltek. Az a disney-s? Abban mekkora genya volt a bíboros!
  • Axlkenobi #3
    Hogy mennyi lesz még? Remélem, hogy jó sok! Legalább addig, amíg egy darab igazán hű adaptáció készül. Dumas regénye egyike a legnagyobb kedvenceimnek és a megannyi feldolgozás közül egy sincs, ami igazán visszaadná a regényt.

    Persze a Michael York-os változat elég jó, de még az is távol van a könyvtől, meg csípem a Disney-féle verziót (na, ez már teljesen átírja a sztorit). Ez a mostani is borítékolható, hogy jó messze lesz a könyvtől, de bízom benne, hogy legalább látványos és szórakoztató kalandfilmet kerekítettek a filmesek.

    De mondom, az igazi királyság az lenne, ha egyszer készülne egy olyan szinten hű verzió, mint mondjuk a GYU-filmek.
  • nessboth #2
    Istenem, hány millió muskétás film lesz még?!?!
    Komolyan mondom a kereskedelmi csatornák rendelik ezeket, mozilecsengés után, ünnepnapokkor le tudják játszani...
  • pokolfiu #1
    elég semmitmondó nevek... ez peres lesz... szép nagy sós perec... :)