Szekeres Viktor

Nicolas Cage új akciófilmje 18 éven felülieknek szóló előzetest kapott

A Summit egy nemzetközi, erősen korhatáros tévéreklámmal örvendeztette meg Nicolas Cage rajongóit, ezzel is könnyebben telnek a várakozás napjai a Féktelen harag 3D február végi premierjéig.

Akinek a legutóbb publikált filmrészletből nem lett volna világos, az az alábbi előzetesből már biztosan megállapíthatja, hogy Nicolas Cage új filmje, a Féktelen harag 3D (Drive Angry 3D) nem fogja különösebben komolyan venni magát. S valószínűleg, ha a nézők is így állnak a filmhez, akkor a 3D-t átlátszóan, és épp ezért szórakoztatóan kihasználó, mocskos szórakozás kerekedhet a filmből.


A Summit Entertainment produkciójában Cage mellett William Fichtner, Amber Heard, Billy Burke, Simona Williams és Katy Mixon csillogtathatja meg színészi tehetségét. A Féktelen harag 3D-t az a Patrick Lussier rendezte, aki vágóként futott be Hollywoodban, s fokozatosan nyergelt át a rendezésre. Eddig legtöbben a Drakula 2000-trilógia készítőjeként, valamint a Fehér zaj 2 rendezőjeként ismerték, az igazi áttörést viszont 2009-ben, a Véres Valentin 3D-vel érte el, mely nálunk is nagy sikert aratva 100 millió dollárt hozott világszerte a 3D-s filmek egyik előfutáraként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!