Ötvös Tibor

Dühös mexikói keresni energiaital

Az utóbbi időben rendszeresen beszámoltunk olyan alkotásokról, próbálkozásokról, melyek nem több milliós büdzséből készültek, de valódi hiánypótló alkotások lesznek. Ezúttal is egy ilyen alkotás került a kezeink közé.

A Punchers Impact egy nagyon egyszerű, de kellően vicces ötlettel állt elő. A csapat ugyanis Lucha Fury címmel egy mászkálós-akciójátékot készít, melyben főszereplő pankrátorunknak egy csúnya összeesküvést kell felgöngyölítenie. Hogy pontosan mi ez még nem tudni, de annyi már kiderült, hogy a Lucha Libre pankrátorok energiaital függők és egy alkalommal hiány keletkezik a készletben, mire egyikük elindul kideríteni, hogy ki állhat eme "ördögien gonosz" terv hátterében. És valahogy rengeteg csirke is belekeveredik a dologba.



Érdekel a Lucha Fury?
(Összesen 196 szavazat)
  • Igen
    57 % (111 szavazat)
  • Nem
    19 % (37 szavazat)
  • Talán megnézem
    19 % (37 szavazat)
A Lucha Fury egy átlagos oldalnézeti mászkálós játék lesz, melyben rengeteget kell verekednünk. Tulajdonképpen az egész játékmenet a kultikus Final Fight és Streets of Rage sorozatokra emlékeztet. Aki nem játszott még egyikkel sem annak tömören a lényeg: adott a hősünk, aki a képernyő egyik feléről próbál meg átjutni a másikra, közben levadászni mindenkit, aki az útjukba került. Csak akkor mehetünk tovább, ha mindenkit megöltünk.

Jelen ismereteink szerint három nagyobb területen kutatjuk az energiaital ügyét. Ezek Ázsia, Mexikó és New York. Mindhárom rész egyedi színvilággal és környezettel rendelkezik. A Lucha Fury grafikailag a cell-shaded technológiát alkalmazza, melynek köszönhetően az egész úgy néz ki, mintha egy rajzfilmet néznénk. Az ellenfeleink is kellően változatosak lesznek.



A harcokban a szimpla ütés-rúgás mellett klasszikus és jól ismert pankrátori mozdulatokat is előcsalhatunk a karakterünkből. De ezeken belül is akadnak erősebb mozgások. A legdurvábbak előcsalogatásához például egy társunk segítsége is szükségeltetik, de a pályán található tárgyakat és különböző fegyvereket is bevethetünk. Egyszerre akár négyen is játszhatunk a programmal, ami szintén jó pont.

Természetesen lesznek majd főellenfelek is, akik legyőzéséhez külön taktika szükségeltetik. Mindenesetre a Lucha Fury egy nagyon hangulatos programnak tűnik és PC-n hiánypótló alkotásnak számít. A megjelenés 2011 elején esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Thomas Von #3
    Nem az én műfajom a verekedős játékok, de egy próbát ez meg fog érni aztán majd meglátjuk:)
  • scagnetti #2
    Csak neked gagyi!
    Nem csak hiper-szuper , szemet gyönyörködtető, 3D-s játékok léteznek a világon 12-15 gigával. Ezt én nagyon várom, és ha online multis rész is lesz benne, akkor tuti vétel lesz nálam.
    Az említett játékokkal (Final Fight Streets of Rage) a mai napig szoktam játszani emu segítségével.
    Mivel ez a fajta játékműfaj szinte kihalt,(főleg pc-n) ezért ez nekem egy igazi csemege lesz.
  • Mister #1
    gagyi :)