Szekeres Viktor

Búcsúzik a Barátok közt alapszereplője

Távozik a Barátok köztből a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly. Azt még nem tudni, hogy hiányzása permanens lesz vagy ideiglenes, de jó ideig nem láthatjuk a közönségkedvenc csirkefogót.

Eltűnik a Barátok köztből Rékasi Károly, illetve karaktere, Bartha Zsolt, aki lábára azért kötnek útilaput az Origó információi szerint, mert túl sok gaztettet követett el az elmúlt időszakban. Ezzel pedig, hiába szeretik a nézők a karaktert, az a baj, hogy nem mutatnak jó példát a nézőknek, hiszen azt sugallják, hogy a bűnözők megúszhatják a törvény szigorát.


A szerdai epizódban a rendőrség esküvőjén csapott le Barthára, aki most egy időt börtönbe kényszerül tölteni. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a karakter vissza fog-e térni a szappanoperába, s ha visszatér, mikor teszi azt. Az RTL Klub viszont meglebegtette, hogy ha erre sor kerül, lehet, hogy egy teljesen új Zsoltot ismerhetnek meg a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • donceleger #13
  Mo. IQ szintje akkor emelkedne, ha a mónika show meg a józsi barát, és a többi ezekhez hasonló műsorok eltakarodnának a képernyőről. Nem vagyok BK fun, de szerintem elég jó sorozat. Tekintve azt, hogy egy magyar alkotásról van szó. A nézettségi adatok meg önmagáért beszélnek.
  Viszont sajnálom, hogy a morál kényszeríti zsolt karakterének távozását, mert az, hogy azért kell távoznia, mert rossz példát mutat a nézőnek, hogy a rosszfiúk mindig megússzák, ez egyenes röhejes!!!!
  Nekem nem ez jött le belőle, és nem is akartam ezen példán felbuzdulva valami rosszat tenni! Egy film, vagy sorozat az mindig fantázia, életszerű helyzetekkel! Aki a kettőt nem tudja szétválasztani, annak a fejében kell keresni a hibát!!!
  Ezen alapon be kéne tiltani szinte az összes csatornát, mert ha jól megnéznénk, akkor mindenben találnánk valamit, ami miatt bele lehetne kötni, hogy az nem helyes, rossz példát mutat, erkölstelen stb....
  Szóval le kéne már állni ezzel!!!!
 • Aldo Moro #12
  Ja, a Zsófit igen ügyesen öltöztetik, hogy úgy néz ki, mintha lenne is melle. :-)
 • Aldo Moro #11
  "aki lábára azért kötnek útilaput az Origó információi szerint, mert túl sok gaztettet követett el az elmúlt időszakban." És miért, Rékasi irja magának a szerepet? Ekkora egy idióta kifogást. Szeritnem az egyik legjobb karakter.
 • steevo7 #10
  Én sem igazán nézem már a Novell által említett dolgok miatt, de szerintem is az egyik legnagyobb arctól készülnek megválni.
  Egyébként meg kit érdekel ha megússza? Az egész fikció nem? Különben már rég Berényi csemeték, eltitkolt vagy nem is ismert gyerekek, a másodunokatestvér keresztanyjának a nagynénjei szaladgálnának országszerte és szőnék a terveket, hogy pusztán már unaloműzésből egymás alá tegyenek.
  A lényeg, hogy nem értem miért ne úszhatná meg. Nem egyszer láttam már olyat, hogy egy sorozatban részről részre megúszott valami gaztettet a főgonosz, mert ügyesen játszotta ki a kártyáit. Nem azt mondom, hogy Zsolt főgonosz, de ha az egész már úgyis egy fikció és a való életben is lehet hallani, hogy Xy-t kihúzta az ügyvédje a bajból, akkor miért ne úszhatná meg ezt is. Szerintem kedvelhető karakter és van akkora arc, hogy megtehesse. Ezzel csak azt mutatná meg a sorozat, hogy ez a karakter elég ügyes, rafkós, amit amúgy is kinéznénk belőle.
  Maradjon Barta a sorozatban!!! :D
 • barcames #8
  legnagyobb forma a sorozatban:)
 • BaliBoy #7
  De jó lenne egyszer már címként csak ennyit olvasni, hogy: "Búcsúzik a Barátok közt"
  Az utolsó perc után Mo. IQ átlaga minimum 5-el emelkedne.
 • Novell #6
  Egyszerű limonádé... Egy unalmas, ronggyá vizezett limonádé.
  Régen én is néztem és szerettem, de amióta mindig ugyanazok a dolgok kerülnek elő és bejöttek ezek az új szereplők, akiknél még egy fadarab is életképesebb azóta egy epizódot nem néztem meg, csupán a család szájából hallom, hogy Bartha megint rossz fát tett a tűzre, Miklós habár tizenkétszer összejött Nórával, de tizenharmadjára is sikerül elcsesznie, emellett tizennegyedjére jön rá, hogy mégis ő élete szerelme, mindenki családjában rejtett kölykök, testvérek kerülnek elő, stb, stb... Kiss Ádám is megmondta: "Folyamatosan keresztbe tesznek egymásnak, fúrják egymást, hát milyen barátok ezek?"
  És ez az amiért szarnak az emberek az összetettebb sorozatokra, mert ilyen hígított fosra van igény...
 • kisspepe #5
  Sziasztok!

  Szerintem a sorozat nagyon jó. Én ki nem hagynák egy részt sem. Izgalmas. Viszont Bartát én sem írnám ki a sorozatból. Megúszhatná a börtönt. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy fog visszatérni, és hogy mindehhez mit fog szólni Zsófi, akit ugye éppen most vett el, valamint hogy mi lesz a lányával.
 • Chocho #4
  Iszonyúan rossz döntés szerintem. Ha van ebben a sorozatban értékelhető karakter, akkor Bartha mindenképpen az, így a kiírásával csak veszít a széria a már így is nehezen felfedezhető értékeiből.

  Az meg, hogy "Hogy lehet ezt nézni???", egyszerű: a sok, fáradt ember hazaesik este a munkából, és éppen szarik az épp aktuális CSI vagy Repülőgép katasztrófák részre. Inkább valami egyszerű limonádét akar, amit könnyű követni. Ez a Barátok közt titka.
 • Novell #3
  Kezd már kicsit fárasztó lenni ez a sorozat. Elhiszem, hogy vannak akik szeretik, semmi baj nincs ezzel de én sem látom, hogy hogy lehet egy ilyen önmagát tucatszor lemásoló, évadonként ugyanazokra a sablonokra építkező sorozat még mindig életképes... Úgy látszik ez kell az agymosott népeknek...