Szekeres Viktor

Nincs sok esély a Tűzvonalban folytatására

A napokban jelentették be a készítők a kvázi egyetlen, nem szappanoperás jellemzőkkel bíró hazai sorozatról, a Tűzvonalbanról, hogy főleg anyagi okok miatt nem fog folytatódni, pedig nemrég még az MTV egyik legnézettebb produkciója volt. Csakhogy...

Csakhogy az MTV mintha mindent megtett volna, hogy ellehetetlenítse a Stohl András főszereplésével készült, igencsak vállalható sorozatot, mely az első két évad vasárnap esti időpontja után átkerült péntek estére, minek hatására a nézettség több mint 50%-kal csökken. Innentől kezdve meglehetősen érdekes színezete van az elégtelen nézettségre való hivatkozásnak a csatorna részéről.

Szerencsére a készítők nem adják fel, s bíznak benne, hogy esetleg 2010-ben folytatni tudják a Magyar Rendőrség támogatását is élvező Tűzvonalbant, akár úgyis, hogy egy spinoffot, egy testvérsorozatot készítenek helyette, mely az eredeti sorozat egyik részegységét, s pár szereplőjét vinné tovább egy új közegbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #6
    Nekem nem jött be, pedig megnéztem pár részt.

    Viszont pont tegnap vagy tegnap előtt láttam 1 kisváros részt, m1-n adták, esküszöm, sokkal jobb, pedig legalább 20 éves. :)
  • kicsizoz #5
    Lehet kinevettek, de valamiért jobban tetszett mint a legtöbb amcsi nyomozós sorozat, nagyon sajnálom...
  • mellon #4
    Sajnálom . Régen nem néztem magyar sorozatot/teleregényt/szappanoperát/stb ennyire folyamatosan, mint a Tűzvonalbant.
    Remélem valamilyen formában folytatódni fog hasonló színvonalon.
  • pixx #3
    Én nem. Hiszen az első évad után kiderült, hogy a rendőrség nem kevés pénzt áldozott erre az sorozatra. Miután elég negatív ítélte meg a őket társadalom egy jelentős része, kellett valami, ami visszaállítja a bizalmat. De ez benne is volt abban a cikkben.

    Stohl meg szinkron színészként nagyon jó, de az arcával, és a műsorvezetői stílusával nagyon nem tudok kibékülni.

    Amúgy a vicces az egészben, hogy ittasan szenvedett balesetet 2002-ben, és még börtön is kaphatott volna. Ezek után rendőrt játszik...nem tudok elvonatkoztatni.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Pedig több, mint vállalható a sorozat.
    "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk!"

    Az "Angyalbőrben", "Kisváros" sorozatok is megállták a maguk idejében a helyüket. S most itt a Buci főszereplésével - unszimpatikus az emberke, a vadászatai miatt, de színészként, szinkronhangként becsülendő - egy remek sorozat [akció, magyar életszag kis kikacsintásokkal, finom utalásokkal és utánzásokkal, kellemes és sejtelmes származások, okok és amolyan magyaros vaktöltény/petárda lövések, hozzá a "24"-ből ismert quad/dual osztott kép], és most megy a kukába.
    Sajnálom, mert én néztem, tetszett.
  • sandor8206 #1
    megmondom őszintén egy részt se láttam belőle, de az jól jelzi a mai magyar közállapotokat, hogy ami sikeres azt tönkre kell tenni, kicsinálni.....majd olcsón eladni. Jaj ez már nem is , de vajon miért ez jutott eszembe :-)