Szekeres Viktor

Az ATV legnézettebb műsora csatornát váltott

Annak idején, amikor Hajdú Pétert eltessékelték a Magyar Tévétől és egy kis kábeltévén kötött ki műsoraival, nem sokan hittek abban, hogy azokkal sikert lehet elérni jóval kisebb közönség előtt. A hitetlenek azóta is szórják a hamut fejükre, Hajdú pedig újabb csatornára távozik, hogy felvirágoztassa azt.

Az ATV egyik legnézettebb műsora, az Esti Frizbi (a másik a Névshowr, melyet ugyancsak a producer neve fémjelez), ugyanis januártól kezdve a Story tévén lesz látható, melynek ugyan kisebb a lefedettsége, de az apró csatornák számára éppen a sikerműsorok "leigazolása" teremtheti meg a nagyobb, hűségesebb közönséget, s mindezt a 100 millió forintos reklámkampány is minden bizonnyal elő fogja segíteni.

A Story tévé pár bukott műsora után egy ideje már Havas Henrik talkshow-i otthonának számít, valamint olyan klasszikus sorozatokkal szerzi a nézőit, mint a Dallas, a MacGyver vagy a Dempsey és Makepeace.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • karajjj #7
    ottvana fideszes hírtv, nézzed azt... :D
    ezek ütik egymást :DDDD
  • atiat #6
    winnie: dehogynem (sőt) ha egy ilyen kijelentést képes vagy komolyan venni és a nap 24 órájában itt lógsz egy kis kioktatásra éhezve... ;D
  • winnie #5
    én meg akkor, ha egészséges maradnék. (de el nem tudom képzelni, hogy egy hozzám nem köthető, totál irreleváns cég megszűnése elégedettséggel, vagy bármilyen érzelemmel töltene el. azért ennyire nem üres az életem.)
  • atiat #4
    Én akkor lennék boldog ha az (mszptv) ATV végleg megszűnne XD De mondjuk ez egy jó kezdet...
  • Picizöldfül #3
  • rothmano #2
    Miért, most nem birkák nézik?
  • dzsagon #1
    Jó ez a tendencia, de én akkor lennék végre nyugodt, ha hajdú egy tanyasi adónál kötne ki és csak disznók és birkák néznék.