Szekeres Viktor

A 3. évaddal folytatódott a Tűzvonalban

Idehaza meglepően jó fogadtatásban volt része a Tűzvonalban című sorozatnak, mely nemhogy a második, de még a harmadik szezonját is megérte, mely a héten indult útnak az m1 műsorán.

Ez azt jelenti, hogy a vasárnap estéről a jóval kompetetívebb péntekire költöztette a csatorna a sorozatot, minek köszönhetően nem két szuperfilmmel kell összecsapnia (ti. a vasárnapi filmek általában premier produkciók), hanem "csak" a New York-i helyszínelőkkel és a TV2 éppen aktuális tévés vagy DVD-filmes produkciójával, most például az Amerikai Pite ötödik részével, mely szinkronizálva még DVD-n sem jelent meg.

Az időpontváltástól eltekintve (a start 21.10-kor volt) egyébként minden változatlan, továbbra is mindenki Bucija, Stohl András lesz a főhős Bordás szerepében, akit időközben előléptettek. Igaz, történeti síkon annyit módosítottak a készítők, hogy a 20 részes harmadik szezon két nagyobb történetfolyamra fog válni, az egyik nukleáris anyagok csempészésével, a másik emberi szerv-kereskedelemmel fog foglalkozni.

A nyitányról lemaradó olvasók az m1 videótárában nézhetik meg ingyen és bérmentve a részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    úgy képes megélni, hogy annak ellenére, hogy nem tetszik neked, te is nézed.
  • hajnaltores #4
    Nem tudom , hogyan volt képes megélni a 3. évadot ez a szar.Nevetségesen Sztereotíp "Amerikai" karakterek, rossz forgatókönyv...Valamit nem értek...Mi a fasznak kell mindig a Hülye Amerika után loholni? Amúgy is sokkal Személytelenebbek a Magyar rendőrök mint ahogy azt ábrázolja ez a gagyi sorozat...
    Forever Kisváros!!!!!!!!!!!!!!!
  • Wittgen #3
    Jó kis magyar sorozat. A 80-as években és a 90-es évek elején láttam utoljára ilyen jó kis magyarok által készített sorit (pl Linda, Angyalbőrben, Csöpi-filmek).
  • torcipepe #2
    a második évad után vaj'h melyik jöhetett volna??
  • akyyy #1
    tuzvonalban.com-on is meglehet nézni, sokkal szebb minőségbe!

    amerikai pite 5 meg VÓTMÁ a tv2-őn.