Ötvös Tibor

Bekmambetov letudta az Őrség-szériát

Az Éjszakai őrség, illetve annak folytatása, a Nappali őrség után már csak a Hajnali őrség hiányzik ahhoz, hogy kerek legyen a trilógia. Ám a rendező, Timur Bekmambetov nem biztos benne, hogy leforgatja a harmadik részt is.

A hamarosan hazánkban is debütáló Wanted a jövő héten kezdi meg pályafutását Amerikában és ezzel az orosz rendező is megvetheti a talpát Hollywoodban - vagy gyorsan kibukik onnan. Mindenesetre a film sajtókörútján az egyik újságíró szegezte neki a kérdést, miszerint mikor forgatja le a trilógiát lezáró Hajnali őrséget.



"Nem tudom" - hangzott a nem túl meggyőzően előadott válasz. "Attól függ, hogy hogyan alakulnak a további események. Még nem olvastam a Hajnali őrség forgatókönyvét és meglátjuk, hogyan alakul a sorsa. Igazából végeztem az ilyen filmekkel. Nem az akciókkal, hanem az összeesküvéses akció-tragédiákkal."

A Wanted egyébként jövő hét pénteken debütál a Pixar Wall-E című meséjével együtt, mely komoly konkurenciát jelenhet az orosz direktor első amerikai filmjének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spydee #10
    Csatlakozok az elöttem szólókhoz: a nappali örség valamivel jobb volt, illetve nekem is az tetszett jobban. KÁR lenne a harmadik nélkül.:(
  • xen #9
    Osztom a véleményed. A 2. részt oroszul angol felirattal néztem meg. De valami eszméletlen jó film. Pedig nagy kritikus vagyok.
  • PokerFace #8
    A Nappali őrséget élvezhetem úgy, hogy nem láttam az Éjszakai őrséget?
  • neptum #7
    nekem is a Nappali Őrség jöttbe inkább az a látvány világ valami hihetetlen jó volt. az Éjszakai őrség se volt rossz.
  • Skeez #6
    "Úgy hasogat a fejem.. De jól esik ez a kis hűvös!"
  • 0Hanga #5
    Alkony örséget kihagyják ,kár pedig nekem jobban tetszett mint Nappali Örség habár a Hajnali Örséget még nem olvastam ugy tudom még nem jelent meg magyarul.
  • Thaddeus #4
    Ő a Wantedből az egyik főszereplő, Fox.
  • Teppik Amon #3
    Amúgy ez az AngelinaJolies kép mit keres itt? :D
  • Teppik Amon #2
    Nálunk még csak most mutatják be? Ennyire le lennénk maradva? Az éjjeli őrség sem volt rossz (kifejezetten jó volt) de a nappali őrség valami hihetetlenül jó! Sajnálnám ha nem forgatnák le a 3.részt. Nekem nagyon bejött mindkettő. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Thaddeus #1
    Reggel óta megvan a jegy a csütörtök éjjeli premierre :) Már alig várom. A képregény ütött, a film is fog!