10
-
spydee #10 Csatlakozok az elöttem szólókhoz: a nappali örség valamivel jobb volt, illetve nekem is az tetszett jobban. KÁR lenne a harmadik nélkül.:( -
xen #9 Osztom a véleményed. A 2. részt oroszul angol felirattal néztem meg. De valami eszméletlen jó film. Pedig nagy kritikus vagyok. -
PokerFace #8 A Nappali őrséget élvezhetem úgy, hogy nem láttam az Éjszakai őrséget? -
neptum #7 nekem is a Nappali Őrség jöttbe inkább az a látvány világ valami hihetetlen jó volt. az Éjszakai őrség se volt rossz. -
Skeez #6 "Úgy hasogat a fejem.. De jól esik ez a kis hűvös!" -
#5 Alkony örséget kihagyják ,kár pedig nekem jobban tetszett mint Nappali Örség habár a Hajnali Örséget még nem olvastam ugy tudom még nem jelent meg magyarul. -
Thaddeus #4 Ő a Wantedből az egyik főszereplő, Fox. -
#3 Amúgy ez az AngelinaJolies kép mit keres itt? :D -
#2 Nálunk még csak most mutatják be? Ennyire le lennénk maradva? Az éjjeli őrség sem volt rossz (kifejezetten jó volt) de a nappali őrség valami hihetetlenül jó! Sajnálnám ha nem forgatnák le a 3.részt. Nekem nagyon bejött mindkettő. Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Thaddeus #1 Reggel óta megvan a jegy a csütörtök éjjeli premierre :) Már alig várom. A képregény ütött, a film is fog!