Ötvös Tibor

Mégis visszatér Rocky?

Sylvester Stallone pazar búcsút intézett a két leghíresebb karaktere felé. A John Rambo és a Rocky Balboa is sikeresek lettek, pedig nem volt túl nagy esély rá. Ám a jelek szerint további filmekben találkozhatunk a két alakkal.

A Rambo 5 tervezete már régóta ismert, ám a Rocky újabb részei (igen, többet is terveznek) csak most kerültek nyilvánosságra. És hogy ez mennyire nem kacsa, azt bizonyítja a bejelentő személye. Mary Parent, az MGM frissen megválasztott igazgatója a Cannesban adott sajtótájékoztatón tudatta az újságírókkal, miszerint újabb Rocky filmeket terveznek.



Sajnos azt nem árulta el, hogy maga Sly mit is szól ehhez, hiszen a színész-rendezővel mostanában ismét fut a szekér, így még nincs rákényszerülve az újabb filmekre. Ráadásul Rocky nagyon szépen búcsúzott, így nem biztos, hogy jó ötlet újra elővenni.

A már szintén ismert Robotzsaru remake-ről is megtudhattunk egy érdekességet. Parent szerint a film végleges címe Robocop 3-D lesz, melyből nem nehéz kitalálni, miben próbál újat nyújtani a feldolgozás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stonee #8
    nagyon jól sikerült a Rambo és a Rocky befejező (?) része is. sztem kár lenne erőltetni, és tönkretenni a sikert. a Rambo 4. rész tökéletes keretbe foglalta a részeket azzal, hogy Rambo végül hazatért. a Rocky-t sem lenne érdemes erőltetni, mert már bemutatták benne a boxoló kialakult életét, és volt benne megemlékezés is az előző részekre. Valami újat is kitalálhatna Stallone, sosem késő!
  • FlyingV #7
    jó buta filmek.. :S ezekre meg dajhardra van pénz omg hova tartunk..
  • Aquli #6
    fél világ A:SD:SD: erős tipp volt kicsit
  • bertino #5
    ok, rendben :)
  • winnie #4
    a fél világ? tesék leereszkedni a földre. akkor nyilván többen megnézték volna, többen megvették volna - a rocky korrektül hozott, de még az sem volt kirobbanó siker.
  • Loverman #3
    az MGM a csőd szélén van, nagyon kapálózik, de ettől nem kell elbaszni franchise-okat tucatfilmekkel .persze majd jön a rocky 8 ahol már más a főszereplő,stb... MGM is olyan mint az Atari, inkább feladhatná már
  • Danecay #2
    Szerintem nem kellene erőltetni a dolgot, bár bizonyára megnézném a további részeket is, de ahogyan a cikkíró is írta, Rocky szépen búcsúzott és nem csak a sikeressége miatt, John Rambo sem volt rossz, de nekem Rocky Balboa jobban tetszett mert jobban megérinti az embert és jobban is átjött a film.
  • bertino #1
    "A John Rambo és a Rocky Balboa is sikeresek lettek, pedig nem volt túl nagy esély rá..."

    ...a fél világ várta őket pedig szerintem...