Szekeres Viktor

Nemsokára bemutatják az Ong-Bak 2-t

Tony Jaa villámkarriert mondhat magáénak, hiszen kisebb szerepek és némi kaszkadőrködést követően első filmje, az Ong-bak azonnal hatalmasat durrant, nem is véletlen, hogy rengeteg fiatal rákattant a stílusára.

A thaiföldi Ong-bak - A thai boksz harcosa még nálunk is bemutatásra került és az előzetes warezmegjelenések ellenére is teljesen korrekt eredménnyel zárt a mozikban, egy-egy rajongó még odáig is elmerészkedett, hogy kijelentse: "Nagyon jó a színész,TONY JAA! Sokkal jobb mint akármelyik másik!"

Klikk ide! Klikk ide!

A második hozzánk elérő Tony Jaa-film, a Sárkány bosszúja is hozta az Ong-bak színvonalát, rém látványos bunyók, botrányosan gyenge történet, amivel kapcsolatban sokan úgy vélik, hogy nem is lényeges egy efféle filmhez, de nyilván nem a thai box demózása céljából készültek az alkotások.

Remélhetőleg a 2008-ban mozikba kerülő Ong-bak 2, melyet már maga Jaa fog rendezni, ki fogja köszörülni a sztorivonalon esett csorbát, de ha nem, akkor is minden bizonnyal remekül fogunk szórakozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flower #23
    Nem a 2-re gondoltam, hanem annak folytatására.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mégsem halt meg.


    A csokit megnézem, bár a csajos verekedés meg a hiper szuper tudás nem jön be.

    Tom yum goong. Na az ütős. OB1 is nagyon jó, a kettő már nem tetszett annyira látvány, színvilág, kor. Azért kötelező darab a 3. rész ;)
  • ricsa008 #22
    de ha már thai film akkor a Harc Szelleme az 1. számú nálam Tony fiu elbujhat a kiscsaj mellett
  • ricsa008 #21
    off:
    Ong.bak.2.2008.DVDRip.HUN.Xvid-TMNT pl erre
    de ha már itt tartunk
  • Flower #20
    Melyikre gondolsz?
  • ricsa008 #19
    már mióta van :D
  • Flower #18
    Lesz új rész!!!
  • Flower #17
    A vége elég fura
  • winnie #16
    na, már tölthető az első riliz. kamerás, de ongbak 2.
  • Dynamic #15
    "Nagyon jó a színész,TONY JAA! Sokkal jobb mint akármelyik másik!"

    Ha a verekedésekre gondolt akkor igaza van.Nekem speciel már csömöröm van a Jackie Chan-féle bohóckodásoktól.Látványosnak látványos, de idegesített, hogy sosem fáj az ellenfélnek:)
    Az Ong Baknál a látvány ellenére mást is éreztem: végre valami "igazi" és dinamikus, ahol szinte már nekem fájtak az ütések és a rúgások.
  • MrPrise #14
    Az a jelenet az tényleg nagyon jó volt, amikor ment fel a csigalépcsőn. Nem szeretem az akciófilmeket, de ezt végignéztem.
    Erre amúgy van valami bizonyíték, hogy vágatlan volt? Annak látszik, de hát ugye ma már mindent meg lehet csinálni számítógéppel. Ez mondjuk nem von le semmit az értékéből, csak kíváncsi vagyok, hogy valóban az volt-e vagy csak úgy néz ki.