Szekeres Viktor

Jön a Death Race Jason Stathammel

Bár Jason Statham filmjei sorban buknak Hollywoodban (sőt, nálunk is, ld. a War borzasztó leszereplése), a fiatalabb, moziértő közönség mégis a 3. évezred új akciósztárját látja benne, akinek, mint Van Damme-nak a 90-es években, csak egyetlen nagy durranás kell ahhoz, hogy letegye a névjegyét Hollywoodban.

Mert hiába akadnak a brit színésznek ládaszám ismert filmjei, a nézők nem perkálnak a mozipénztárakban a neve miatt - jellemző, hogy utóbbi filmjei a DVD-kölcsönzőkben több pénzt hoztak, mint a mozikban (ld. a War 22 milliója a kölcsönzős 51 millióval szemben), s éppen ezért jelentett a színész tavaszi filmjének, a kevés moziban indított Bank Jobnak a sikere végre fényt az alagút végén.


Az augusztus 22-én startoló, Paul W.S. Anderson által rendezett Death Race című őrület előzetesére még egy hónapot várnunk kell (a Wanted-premierig), de a történet mindenki előtt ismert lehet, hiszen a Death Race 2000 című 75-ös akció-scifi feldolgozása.


Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplői elítélt rabok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kopperfield #28
    na ez dúrva gyerekek :)
  • winnie #27
    nem.
  • Paul van Dick #26
    Elötte még 92-93 környékén volt egy Death Race nevü, na az ennek az alapja és nem a carmageddon.
  • diablo1336 #25
    Nem tudom ki hogy van vele nekem akkor is az egyik kedvencem. Nohogy vki azt hiogye pl a Rambo azért lett sikeres mert jól alakitotta a szerepet Sly, hanem mert min. 52-es karja volt :D. Amuyg "újak" közül Jason Statham és Vin Diesel jön be! Lehet az autó vonzalmuk miatt :D Egyébként neekm Statham felől olyan érzésem van mint Jet Li-vel kapcsolatba! Jó filmjeik vannak - ettől függetlneül nem azt mondom h miylen isteni színészek mert azért tegyük hozzá nem, de egy film nem mindig arról szól ki hogyna tudja elsirni magát (Di caprio :D ), és én elsősroban a filmet szoktam nézni nem szereplő miatt a filmet, kivéve az emlitett Jet Li és Jackie Chan a no.1 :D.,csak már sajna öregszik ő is.... :S. Eddig nagyából minden filmje tetszett pesrze vannak jobbak - mindki által emlitett Crank :D és persze rosszabbak is _ Italian Job, de azt modnom hajrá még jó pár filmet!!!
  • RpPRO #24
    "Egy posztindusztriális világban járunk, ahol a nép kedvenc szórakozása egy olyan autóverseny, mely életre-halálra zajlik és szereplői elítélt rabok." Milyen hihetetlenul eredeti otlet!! Leragom a kormeimet. 21 evvel ezelott Schwarci mar megmutatta ezt a The Running Manben.
  • emp #23
    Statham jó arc! Igen mókás színész. Nagyon hangulatosak az akciófilmjei...
  • kkwx #22
    Statham lehet hogy nem egy oszkárdíjas színvonalú színész, de egy nagyon stílusos karakter, és a filmjeiben mindíg van valami különleges fíling. A Crank, a War meg a Chaos amik nagyon nagy filmek az utóbbi időben, és nem értem mirt buktak meg, biztos a szar marketing miatt.
  • opeca #21
    A ravasz, az agyban, ugyanazt a pókerarcot kellett csak hoznia. Az olasz meló nekem nem tetszett, a Felpörgetve-ben, meg megint csak a pókerarcú karaktert kellett hoznia.

    Nincsen semmi színészi játéka az emberkének.
  • opeca #17
    Jason Statham a Blöffön kívűl, nem igazán tudott jól színészkedni. Bár ott is csak azért, mert egy tipikusan pókerarcú karaktert kellett eljátszania.

    Nem tudom minek erőltetik.
  • Sanyix #16
    nekem inkább madmaxnek tűnik mint carmageddonnak, bár inkább a 2 keverékének.