Szekeres Viktor

Új arculattal próbálkozik az RTL Klub

Az egyes arculatok meglehetősen nagy mérföldköveket jelenthetnek a televíziók életében: nálunk kissé gyakrabban nyúlnak a csatornák az efféle megújuláshoz. Az RTL Klub példának okáért legutóbb alig kettő és fél éve váltott, de most ismét újítottak.

A vasárnapi imidzsváltás a Nemzeti Vágta szünetében támadta le a nézőket és, ha bárki odakapcsol a jelenleg vezető, ámbár a második helyezett TV2 által egyre inkább szorongatott kereskedelmi csatornára, akkor maga is meggyőződhet az új arculatról.


A kreatív munkákban magyar, RTL-es értő kezek mellett argentín szakik is résztvettek, sőt a kivitelezési munkálatok is Argentínában zajlottak. Az új arculat nem kevesebb mint 50 újabb apró, műsorrészeket elválasztó filmecskével, wisch-sel [sic!] jár együtt, melyek Magyarország tájait mutatják be hatalmas RTL-betűkkel a koncepció alapján - és ahogy az lenni szokott, minden évaszak, napszak, ünnep saját képet fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Qwerty4 #25
    Egyet értek.A csatorna csak szar marad.Ezen semmilyen arculat nem változtat.
  • immovable #24
    új arculattal is moslék az egész
  • akyyy #23
    majdnem. after effectsben csinálták. a lol az, hogy valóban, aki foglalkozik vele kicsit is komolyabban, tud sokkal jobbat csinálni:D

    legalább valami árnyékot tettek volna rá. nem csak sima solid szürke réteget:CCCááá
  • Sanyix #22
    Már megint valami pénzmosós lopkodó téma van, most argentinával kapcsolatban.
  • bakagaijin #21
    Valahogy mintha megnőtt volna a hírek száma Argentínával kapcsolatban. A bürokráciát gatyába rázó topmanéger is onnan jött volna, a kormányzati körökben mozgó persona non-gráta akit titokban ki akartak toloncolni is argentin. Hmm...
  • slickboy #20
    Nem tudom miért olyan divatos Dél-Amerika, állítólag a OTP arculatváltás filmjét is Argentínában forgatták (Ki mondta, hogy az álmoknak el kell szállniuk?...asszem ez volt a szlogen). Amúgy a wisch szó mit jelent? Az a kis reklámokat elválasztó képsor izé?
  • smaszi #19
    ...és persze ezek 4-10 mp-s snittek...
  • smaszi #18
    Már ne haragudjanak, de ezt nem lehetett túl nehéz összekaparni...főleg, h. nem egyvalaki csinálta...néha néha én is foglalkozom videó-vágással, efektezéssel, és had ne mondjam, kb. 10-12 óra alatt kész is lenne (talán még + 1-2 óra finomítgatás)
  • valamit #17
    gondolom így szerették volna az RTL Klubot hazánk természetes részének feltűntetni :) "mert majd mindenki szívesen ráismer a saját szülőföldjére" szlogennel. na meg tán a környezetvédelem miatt is. (tán...)
  • Narxis #16
    /agree