Új arculattal próbálkozik az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majdnem. after effectsben csinálták. a lol az, hogy valóban, aki foglalkozik vele kicsit is komolyabban, tud sokkal jobbat csinálni😄
legalább valami árnyékot tettek volna rá. nem csak sima solid szürke réteget:CCCááá
legalább valami árnyékot tettek volna rá. nem csak sima solid szürke réteget:CCCááá
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Már megint valami pénzmosós lopkodó téma van, most argentinával kapcsolatban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Valahogy mintha megnõtt volna a hírek száma Argentínával kapcsolatban. A bürokráciát gatyába rázó topmanéger is onnan jött volna, a kormányzati körökben mozgó persona non-gráta akit titokban ki akartak toloncolni is argentin. Hmm...
Nem tudom miért olyan divatos Dél-Amerika, állítólag a OTP arculatváltás filmjét is Argentínában forgatták (Ki mondta, hogy az álmoknak el kell szállniuk?...asszem ez volt a szlogen). Amúgy a wisch szó mit jelent? Az a kis reklámokat elválasztó képsor izé?
...és persze ezek 4-10 mp-s snittek...<#nyes>#nyes>
Már ne haragudjanak, de ezt nem lehetett túl nehéz összekaparni...fõleg, h. nem egyvalaki csinálta...néha néha én is foglalkozom videó-vágással, efektezéssel, és had ne mondjam, kb. 10-12 óra alatt kész is lenne (talán még + 1-2 óra finomítgatás)<#vigyor2>#vigyor2>
gondolom így szerették volna az RTL Klubot hazánk természetes részének feltûntetni 😊 "mert majd mindenki szívesen ráismer a saját szülõföldjére" szlogennel. na meg tán a környezetvédelem miatt is. (tán...)
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
TV-re gondoltam, de lehet, hogy valamelyik marketing cég portfoliójában benne van.
Persze, ha nem sért szerzõi jogokat. Vagy az argentin, vagy a magyar.
Persze, ha nem sért szerzõi jogokat. Vagy az argentin, vagy a magyar.
Én Hannibált javaslom a T. ertéjelnek... olyan jól leszedi arcukat... rájuk férne <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerintem ez ugyanolyan szar mint az elõzõ, ha nem szarabb
kíváncsi lennék mennyit dobtak ki rá
kíváncsi lennék mennyit dobtak ki rá
a magyar turizmus zrt támogatta képekkel az rtl klubot.
hm?
Láttam az az új arculatból egy pár részletet és szerintem valakit odaengedtek a photoshop elé, hogy csináljon valamit és ez lett belõle.<#banplz>#banplz>
A parlamentes kép nagyon gagyira sikerült.
Szvsz. ezt az arculatot nem fogják 2,5 évig megtartani...
Szvsz. ezt az arculatot nem fogják 2,5 évig megtartani...
"melyek Magyarország tájait mutatják be hatalmas RTL-betûkkel "
Ki adott erre engedélyt? Hm?
Ki adott erre engedélyt? Hm?
Global DW 11x
Nekem egyáltalán nem tetszik..<#guluszem1>#guluszem1> A régi valahogy jobb volt..de ez..áá...Mindegy, majd megszokom, de mikor meg is szokom, rögtön jön egy újabb sztájl..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
2,5 év azért nem kevés. azonkívül a régi elsõre megtetszett, de ez elég furcsa
azt mondták hogy azért készült argentínában mert lehet hogy õk egy más nézõpontból közelítik meg magyarországot,és az egész témát...mondjuk én vmi kreatívabb dolgot vártam
Biztos kellett õsi Argentin CGI mesterek tudása is... (a francokat, csak biztos kellett egy kis mosott pénz a nyaraláshoz a tulajoknak)...