Szekeres Viktor

Kevesen követték a túszdrámát az RTL Klubon

Az RTL Klub vasárnap mutatta be újonnan vásárolt sorozatait, köztük az 52 órás túszdrámát megörökítő Kilenc túszt is, melynek premierétől sokat várt a csatorna, azonban csalódniuk kellett.

A The Nine eredeti címre hallgató akciódrámát 2006 őszén mutatta be az ABC, mégpedig a Lost - Eltűntek mögötti nagyszerűnek számító időpontban, azonban a sorozat nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és pár rész után, a csökkenő nézettség hatására le is került a csatorna adásáról.


Idehaza az RTL Klub vette meg a sugárzási jogokat, és úgy érezte, hogy a Kilenc túsz alkalmas lehet a vasárnap délután fél hatos sávban jelentkező, a Walker, a texasi kopó által fémjelzett dominancia megtöréséhez.

Ám míg a Walker éppen aktuális ismétlését 1,367 millióan nézték meg, addig a Kilenc túsz premierjét csak 691 ezren látták. A meglehetősen tekintélyes különbség a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban már nem volt akkora, ott a Walker csak 385 ezer - 304 ezer arányban diadalmaskodott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #4
    Mieeeeez? Már az 5. cikk szól a nézettségről!!!!! Miéééééért???
  • PrisonMan #3
    A megvalósítás kaki és akkor finoman fogalmaztam!!!
    Atyavilág ebből a sorozatból mennyi mindent ki lehetett volna hozni, de rendesen elcseszték. Végigkínlódom a 13 részt, mert az viszont nagyon érdekel, hogy mi történt a bankban. (ezt az egyet oldották meg jól, a többi mind ratyi)
  • rob99 #2
    a feléig néztem, aztán el is kapcsoltam... Pedig az elején érdekelt, és a téma se volt rossz, de megvalósítani már nem tudták rendesen.
  • Wittgen #1
    Pedig érdekesnek tűnik ez a sorozat.