Szekeres Viktor

Fekete Pákót letiltották a képernyőről

A népszerű médiaszemélyiséget egykor minden bizonnyal egy kirobbanó nézettségre számot tartó saját reality ötletével is megkereste egy csatorna, de egy kiszivárgott "náci karlendítéses" videónak köszönhetően ez a terv valószínűleg kútba esik, hiszen az RTL Klub letiltotta a képernyőről sztárját.

A Gáspár Győzőhöz hasonló pályaíven elinduló Pákót ugyancsak szívesen gyűlölik divatból, de ha az ember a lelke mélyére néz, akkor elkönyvelheti, hogy mégiscsak ott volt a legutóbbi Pákó-koncerten, nézte az énekes átverését a Kész átverésben, hallgatta legújabb botrányos nyilatkozatát, vagyis képben van az eseményekkel.

Múlt héten került fel a netre egy videófelvétel, melyben az énekes Hitlerezik, Szálasizik, zsidózik, de ezt ő azzal magyarázta, hogy egy erősen szélsőjobbos rádióadó pár tagja Polgár "Tomcat" Tamással az élen kényszerítette ezen cselekedetek végrehajtására.

Szó szót követett, mindkét fél feljelentette a másikat, az RTL Klub pedig úgy döntött, hogy Fekete viselkedése nem vág a csatorna értékrendjébe, ezért többet náluk nem jelenhet meg a képernyőn, s a TV2 sem tervez a továbbiakban a népszerű előadóművésszel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • savior #50
    az azert tulzas hogy sztarolom. a mediaban vannak kulonbozo szemelyisegek, amiket meg kell testesiteni. a dolog egyaltalan nem arrol szol, hogy kerestek egy balekot az utcan, hogy majd belole hulyet csinalnak mindenki elott, mert az milyen jo. ott voltak ezek az emberek, akik rendelkeztek egy szemelyiseggel es tehetseggel, es korejuk epitettek ezt a sokakban felhaborodast kelto, amde igen eladhato jellemet. minden egyes leadott felvetel, megirt sor, radioban elhangzott parbeszed utan szep kis penzt kapnak.
    pl irtak hogy angliaban mr bean-t is sokan hulyenek neztek, mert ilyen karaktert testesitett meg a filmjeiben. tehat sokaknak ott sem esett le, hogy ez nem egy hulye, hanem egy tehetseges parodista es szinesz.
  • avcom #49
    Be kéne fejezni szerintem ezt a sztárolást. Az, hogy a bulvárlapok annak hívjék pákót az egy dolog, de itt miért kell ennyire tisztelni? Pákó a tömegmédia söpredéke, akinek létjogosultsága a magyar fogyasztók szegénységi bizonyítványa
  • savior #48
    igazabol nekem ez a gyozike/pako/kiszel tunde/anettka stb utalkozas arra emlekeztet, mint amikor regen a nyugdijasok penzt gyujtottek borostyan szemmutetjere. most meg a fiatalabb korosztaly veszi sajat magat hulyere, mert nem veszik eszre, hogy ez nem a valosag, ez egy eljatszott dolog, egy a media altal felepitett szemelyiseg. akik regen rohogtek a nyugdijasokon, mert utaltak dzsokit vagy fel akartak szabaditani izaurat, most ugyanebben a cipoben jarnak, csak a magyar mediasztarokkal kapcsolatban.
  • debrigo #47
    Pákó igen alacsony műveltségi szinten van. Ezt sokan a médiában ki is használják, hogy saját magukat népszerűsítsék.
    Talán ezért ennyire naív. Jáksó háromszor is csőbe húzta...
    Hazája történelméről annyit tud, hogy ott sok olaj van...akkor hogyan tudná, mi is a fasizmus meg egyebek?
    A médiások tudják, hogy egy szókimondó, ezért a szájába adják mit mondjon, látható a felvételeken. Pákó még nem tudja, hogy nem lehet bárhol-bármit mondani, nem lagziban van. Ezért megütheti a bokáját, köszönheti a szemét médiásoknak akik lehaverkodnak vele, kihasználják, amikor már nem kell, kidobják...
    Nem ő az első, sem az utolsó....
  • skodatuning #46
    tök mindegy mi a téma, ha a ruhafogasokról lenne szó, abból is el tudnak sokan jutni a zsidózásig meg az árpádsávig.
  • kgbela #45
    Az, hogy pákó mint a mai magyar média bohóca újra beégette magát már nem újdonság, bár szerintem egész szórakoztató volt, de ez a folyton minden fórumon előjövő szkinhedezés, politikázás, zsidózás, mélymagyarkodás...mást is kurvára idegesít???
  • Atisz #44
    Hogy a cikkhez is hozzászóljak: én lemaradtam a legutóbbi koncertjéről (ezekszerint már volt több is - hupsz, lebuktam :D). Azért ugye még írhatok ide?
  • Atisz #43
    Menjél már... a Revenge on- sorozat készítésében résztvett Tomcat? Akkor mostantól mégjobban tisztelem
  • fv #42
    Nem akarom védeni a csókát, de ezek a média-köcsögök qrva sokat dolgoznak ám - qrva korán kelnek, és qrva későn fekszenek. És fene tudja... de szerintem nem is keresnek olyan qrva jól.
  • Acheron #41
    Csupán a címet olvasva,csak ennyit fűznék hozzá ->