Szekeres Viktor

A Heti Hetes megállíthatatlan

Kevés olyan saját készítésű sikertörténete van a magyar kereskedelmi televíziózásnak, mint a Heti Hetes, mely annak ellenére hozza a remek nézettséget, hogy már jó ideje csak este 10 óra után tűzi képernyőre az RTL Klub.

A sikert sokan a jól összeszokott gárdában látják, a jól kialakított szerepekben, a nézők pedig az utóbbi hetekben, hónapokban, években megszokták, hogy hahotával fejezik be a hétvégét és készülnek fel a hétfői iskola- vagy munkakezdésre.

Nem is olyan régen, még az 50%-os közönségarányt is ostromolta a Heti hetes, de legutóbbi adása sem vallott szégyent, hiszen a mért adatok alapján vasárnap este 1,235 millióan nézték, ami az éppen tévézők 41,3%-át jelentette. A konkurens TV2-n ugyanebben az időpontban egy akciófilm-feldolgozás, a James Cameron-féle Két tűz között ment, melyet mindössze 495 ezren láttak, ami csak 20%-os közönségarányt jelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1Obi1 #35
    Én csak azért nem nézem mert nagyon idegesítenek a stúdióban lévő emberek vihogása volt.A véleményükkel általában egyetértek, minden téren.
  • Rundstedt17 #34
    nem nézem utoljára még novemberben láttam
  • winnie #33
    "hozzászólva a témához ezen műsor undorító,olyan baromságokat beszélnek öxe vixa hogy iha"

    attól még nézed, ez a lényeg, nem?
  • Zoli007 #32
    Akinek nem tetszik ne nézze. Én meg lesz@rom, hogy engem manipulál-e vagy sem. Minden héten egy órát röhögök rajtuk, ennyi. Hajóshoz meg annyit, hogy így végigolvasva a hsz-eket, némelyikőtök bizony örülne, ha annyira józanul látná a dolgokat, mint ő.
  • Wattancsu #31
    Előljáróban: a Heti Hetest nem nézem, legfeljebb 2-3 részt láttam eddig összesen. Egyrészt nem találom viccesnek(bár lehet, hogy csak azok a részek voltak gyengébbek, amiket láttam), másrészt szerintem is elfogult politikailag.
    Azonban helyesbíteni szeretnék, mert úgy látom, hogy az ide írók nagy része eltévedt egy kicsit a politikai palettán. A Heti Hetes nem balos, hanem a mostani kormányhoz húz. Ez a kormány pedig nagyon messze van a klasszikus baloldaltól. A kisebbik ugye bevallottan libeláris (abból is szélsőséges). A másik meg képtelen érvényesíteni (a párttagság többségének) nézeteit, tehát nem tekinthető baloldlainak. Csak a szadesz, meg a miniszterelnök kiszolgálójának.
    Ezekből következik, hogy a gondolkodó baloldaliak (pl. Fábry, Hajós) nem a kormányhoz húznak.
  • Rundstedt17 #30
    hozzászólva a témához ezen műsor undorító,olyan baromságokat beszélnek öxe vixa hogy ihaj.Gyakori téma a fasiszta jelképek,vagy éppenséggel a magyarok miért utasítják el amit csinálnak...Ennyit róluk undorítóak
  • Rundstedt17 #29
    Hajós erősen jobbos?:D ezen a jobbos kijelentésen jót nevettem.ő egy liberális:D
  • BenceYCE #28
    Én is "imádom" ezeket a valláskárosultakat. Minden héten jót röhögnék a primitív poénjaikon, ha vevő lennék rá. A RetekKlubb és Trutymó 2.0 meg eljuttatott arra a szintre, hogy elajándékoztam a tv-met, mert a kereskedelmi csatorna alapelve, miszerint "megnézel pár reklámot, cserébe normális filmeket vetítünk a közszolgálatival szemben", már rég nem érvényesül. Az ide írogató TV-nézőknek meg azt üzenem, hogy ha ez Nekik még mindíg biznisz ebben a formában és nem veszik észre, hogy híg fekáliát nyeletnek velük, akkor sok sikert az élethez!
  • Kemuri #27
    Volt már Fábry a 7i7esben.
  • samuzsolt #26
    pl nálunk csornán már 2szer is volt áder jános meghívásából :)

    abban egyetértünk hogy több a politika a heti hetesben, csak azér ne mindig csak az egyik oldalt nézzük, mert ha van jobb akkor van bal, ha van fekete van fehér.. amúgy meg a 1,5 millió embernek 90%-a olyan, akik balosak szvsz. az esti sódert ugyan úgy nézik 1,5 millióan, ők meg 90%-ban jobbosak. ez ilyen, és kár is rajta vitázni. én jobban kedvelem a heti hetest, de néha megnézem az esti showdert is. de elhiszem, hogy ugyan úgy ahogy engem a fábry, másokat a hajós idegesít. kész, ki ezt nézi ki azt.