Szekeres Viktor

Az év sportolója nem engedi adásba az átverését

A Kész átverés című RTL Klubos szórakoztató műsor már a Jáksó-féle időkben is híres volt a szaftos átveréses sztoriktól, de Sebestyén regnálása során úgy tűnik, hogy a szerkesztőgárda ötletei is megújultak.

, A legfrissebb adásban Talmácsi Gábort, motoros világbajnokot szerették volna megviccelni a készítők azzal, hogy egy iskolai közlekedési tanpálya fővédnökének kérték fel és az ez alkalomból tartott ünnepségen az iskola igazgatónője mintegy mellékesen azt is megjegyezte, hogy köszöni Talmácsi Gábor nagylelkű, 15 millió forintos felajánlását.


Talmácsi természetesen nem tudott a felajánlásról és miután lezajlott a felvétel, meg is könnyebbült, s mosolyogva vált el a készítőktől, akik azonban pár napra rá kaptak egy emailt, melyben a sportoló, aki az utóbbi időben meghatározott tarifák mellett nyilatkozik csak a sajtónak, letiltatta az átverését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adamul #20
    Véleményem szerint a poént én is értem, de ez mostanában nem egyezik a Sebestyén-féle poéngyárokkal... Erre a részre én is kíváncsi lennék mondjuk, de lehet csak pont azér mer kíváncsi lennék hogy miért tiltatta le... ÉS ez a kész átverés elég szar műsor lett mostanában én is már ha csak néha belenézek mindig arra jövök rá h idióta balázs... Nagyon nyeregben érzi magát, bezzeg mikor őt szívatták akkor nagyon beszart :D Nekem még a legelső változata tetszett (amikor még régen a csííz után volt) és akkor a megszívatott vendégeket (:D) személyesen is behívták a stúdióba utána, és beszélgettek velük, sokkal hangulatosabb volt az egész, aztán van aki alapból hülye, de jól áll neki, és van ez a balázs aki próbál vkit majmolni de szerintem nem túl jól...
    És a hangfelvételhez: azt teljesen érthetőnek tartom h nem mondhatja el minden médiának ugyanarra a kérdésére 25* ugyanazt a választ...
  • bobpoljakov #19
    hát, lehet hogy szerinted fasz, de mégiscsak egy világbajnok. és akkor lehetne itt puncsolni hogy "dehátcsak 125 köbcenti" meg "jó volt a motorja" vagy "szerencséje volt" meg ugye "egy arra szálló sirály tarkóján megpattant..." de azért ez a srác egy évi teljesítménye alapján egy sportágban a világ legjobbja volt, szóval ki a világsztár ha nem ő, és miért is ne hinné el magáról?
    szerintem jobban meg kellene becsülnünk a világbajnokainkat és világsztárjainkat és elfogadni az allűrjeiket is akár
  • szvini #18
    Na csak belinkelem :), látom van itt cikk is belinkelve

    Talma menedzsere válaszol
  • szvini #17
    DJviolin
    Abba is gondoljatok bele, hogy a menedzsere rángatja madzagon mint egy színházi bábut. Például.

    - Meg abba gondolj bele, vajon az agyad nem e akr elszökni? :D

    ------------------

    Meg winnie-nek , mért ne tilthatná le? Olyan nagy ügy ez? Én is jo humorérzékkel megáldott ember vagyok, de most nem vagyok azon felháborodva, mert vissza mondta.
  • szvini #16
    ja és bocs winnie :D, ez csak szimpla hozzászólás akart lenni, nem pedig válasz :D, véletlen kattintotam a h.szólásodra
  • szvini #15
    "aki az utóbbi időben meghatározott tarifák mellett nyilatkozik csak a sajtónak"

    azért ez nem egészen így van :)
    Most nem akarom belinkelni a slágerrádió bumeráng műsorának azon adását, ahol ez volt a téma, mert megb**znának reklámért :)
  • winnie #14
    nem fizetnek. lehet, hogy ez is gond volt. a fizetős műsorokban mindig ott van, ld showder, mtv-s haknik.
  • AZTA #13
    hát ha már motorozni elfelejtett legalább itt szerepeljen
  • Timbu #12
    A kész átverés fizet azoknak, akiket átvertek? Egyébként szerintem teljesen érthető, hogy nincs szüksége arra, hogy a média sztárt csináljon belőle, ahogy teszi azt Győzikével, az összes IQ < 20 valóságshow-szereplővel, stb.
  • G_ArchAngel #11
    [URL=http://nol.hu/cikk/492367/]"Utolérhetetlen" Talmácsi[/URL]

    Talmácsi menedzsere válaszolt a vádakra