Szekeres Viktor

Dévényi Tibor csapást mért az MTV-re

Az internetezők által kevésre tartott, a megboldogult kommunista időszakban azonban több százezer gyermek nagy kedvenceként pöttyös labdákat dobáló lemezlovas megrendítő csapást mért a Magyar Televízióra.

Sokan még talán emlékszünk a híres "dídzsével" készült pár éves interjúra, ahol is Dévényi kijelentette, hogy azért nem olvassa az internetes sajtót, mert szerinte "a netezők társadalomképtelen, sunyi alakok, akik nem merik nyíltan felvállalni a saját véleményüket." Ebből az idézetből is kiderülhet, hogy mindenki Tibi bácsija ha egyszer valamit a fejébe vesz akkor attól nem tágít, s így tett a királyi televízióval történő pereskedés közepette is.

Az 59 éves lemezlovas ugyanis egy négy éve húzódó pert nyert meg az MTV-vel szemben a Három kívánság című esztrád gyerekműsorral kapcsolatban, melyet saját szellemi termékének tekintett. A per tárgya az volt, hogy az MTV efölött nagyvonalúan elsiklott és a nevet a "magáévá tette". Dévényi azt is nehezményezte, hogy a per miatt a sokak egészséges szocializációját szolgáló műsorról az MTV 50. születésnapja alkalmából tartott megemlékezéseken is elfeledkeztek.

A jogerős ítélet szerint az MTV által bejegyzett nevet törölték és ezután Dévényi szabadon rendelkezhet vele. A kereskedelmi csatornák minden bizonnyal ugrásra készen állnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Falatka2003 #21
  NEXUS6

  Zavar, ha idézlek az aláírásomban?
 • Morden23 #20
  Pöttyös.

  És sms nélkül sem lenne túl népszerű.
 • adamboro #19
  Ha a 2 ker. csatorna valamelyike műsorra tűzné akkor a régi népszerűsége elsüllyedne az emeltdíjas sms-ek miatt.
  "Nagyerekek kinek dobjam a pontos labdát? Küggyétek az sms-ben A-t hogyha Józsikának, B-t ha Pistukának, és C-t ha Bélának."
 • Commandante #18
  Más lenne a helyzet, ha nem csak a vakok intézetében ismerkednél.
 • Neurotoxin #17
  Pedig Tibi bácsi groteszk hangja annyira jó:D "Kedves gye-re-kek":D
 • kernerster #16
  Ha nekem lehetne három kívánságom az első ezek után az lenne hogy DT húzzon el a francba.
 • pedrohsi #15
  erre meg az egyetemen azt mondják hogy nem volt különbség a kettő között, a rendszer ugyanaz maradt, csak a külsőségek finomodtak - amit a középiskolában tanítanak, azt többnyire kidobhatjuk a kukába az egyetemen
 • Nyarlathotep #14
  Utáltam ezt a műsort!
 • Veriga #13
  Kedves Szekeres Tibike!
  Magyarországon sosem volt kommunizmus, még csak a tünetei sem jelentkeztek!
  Viszont volt helyette szocializmus / a franc egye meg/! Újságíró létetedre ezt tudhatnád! /Tudom rossz volt a töri tanárod megvezetett/
 • kricsi #12
  Hát igen, ilyen ez a "rencerváltás"... :)